Η Jamie Lynn Spears απασφαλίζει - Ξανά στο «εδώλιο» οι γονείς της για λεκτική και ψυχολογική βία

Η Jamie Lynn Spears απασφαλίζει - Ξανά στο «εδώλιο» οι γονείς της για λεκτική και ψυχολογική βία

Η μικρή αδερφή της Britney Spears κατηγορεί τους γονείς τους για την πίεση που δέχτηκε στα 16 της.

Το όνομα της οικογένειας Spears έχει συρθεί πολλές φορές στα δικαστήρια το τελευταίο διάστημα. Η διαμάχη της Britney με τον πατέρα της -στην οποία τελικά δικαιώθηκε- για τη διαχείριση της περιουσίας της και την κηδεμονία της έχει κάνει τον γύρο του κόσμου. Σε κατάθεσή της στο δικαστήριο, η σταρ δήλωσε πως εκείνος την ανάγκασε να μπει σε ψυχιατρική κλινική, να παίρνει φάρμακα αλλά και αντισυλληπτικά χάπια.

Οι κατηγορίες της Jamie Lynn Spears

Τώρα, η μικρή της αδερφή, η 30χρονη Jamie Lynn Spears είναι αυτή που έρχεται στο προσκήνιο με σοκαριστικές δηλώσεις για τους γονείς της. Σύμφωνα με το TMZ που έχει στην κατοχή του μερικά αποσπάσματα από το επερχόμενο βιβλίο της «Things I Should Have Said», η Jamie Lynn έμεινε έγκυος το 2007 στα 16 της χρόνια. Η αντίδραση από τον περίγυρό της τής έχει μείνει μέχρι σήμερα.

jamie lynn spears parents pregnancy2

Η Britney Spears κατηγορεί την οικογένειά της ότι δεν έκαναν τίποτα για να τη σώσουν

Οι γονείς της άρχισαν να της λένε ότι δεν πρέπει να κρατήσει το μωρό, φτάνοντας σε σημείο να της πάρουν και το κινητό για να μην έχει επικοινωνία με τον έξω κόσμο, ο οποίος θα μπορούσε να την επηρεάσει διαφορετικά αλλά και να διαρρεύσει το γεγονός.



Η λεκτική και ψυχολογική πίεση

«Ήρθαν στο δωμάτιό μου για να με πείσουν ότι το να κάνω παιδί σε αυτό το σημείο της ζωής μου ήταν χείριστη ιδέα. ‘Θα σκοτώσει την καριέρα σου. Είσαι πολύ μικρή. Δεν ξέρεις τι κάνεις. Υπάρχουν χάπια μπορείς να πάρεις. Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να λύσεις το πρόβλημα… Ξέρω έναν γιατρό’. Όλοι γύρω μου ήθελαν να κάνουν αυτό το ‘θέμα’ να εξαφανιστεί», λέει χαρακτηριστικά η Jamie στο βιβλίο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν επιτρεπόταν να πει ότι ήταν έγκυος ούτε στην αδερφή της, Britney και ο πατέρας τους, Jamie, της άσκησε λεκτική βία για να την πιέσει να κάνει έκτρωση.

jamie lynn spears parents pregnancy4

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στα Μέσα

Τελικά, η Britney προχώρησε κανονικά με την εγκυμοσύνη από τον επί δύο χρόνια σύντροφό της, Casey Aldridge, και έκανε την ανακοίνωση σε συνέντευξή της με το Ok! Magazine. Η Maddie Briann Aldridge ήρθε στον κόσμο στις 19 Ιουνίου του 2008, αλλά τον Μάρτιο του 2009, η Jamie Lynn διέλυσε τον αρραβώνα της και μετακόμισε από το σπίτι όπου έμενε με τον Aldridge. Τα ξαναβρήκαν για μερικούς μήνες τον Αύγουστο του 2010 για να χωρίσουν οριστικά τον Νοέμβριο του 2010.