Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά: Ζευγάρια του Hollywood με μεγάλη διαφορά ηλικίας (video)

Ιωάννα Τζανή
Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά: Ζευγάρια του Hollywood με μεγάλη διαφορά ηλικίας (video)

Μπορεί να τους χωρίζουν περισσότερα από 15 χρόνια, αλλά όπως λένε πολλοί «η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός».

Από τον Leonardo DiCaprio και την Camila Morrone, μέχρι τον George Clooney και την Amal Alamuddin, πολλοί είναι οι star του Hollywood που έχουν αποδείξει περίτρανα ότι η διαφορά ηλικίας σε ένα ζευγάρι δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Εξάλλου, πολλές είναι οι γυναίκες που επιλέγουν τον σύντροφό τους με άλλα κριτήρια και δεν τις ενδιαφέρει αν είναι 10, 20 ή 30 χρόνια μεγαλύτερός τους.

Τοp 5: Τα πιο sexy ζευγάρια του Hollywood (photos)

Η διαφορά ηλικίας δεν έπαιξε κανέναν ανασταλτικό ρόλο σε αυτά τα ζευγάρια

Τι κι αν τα χρόνια που τους χωρίζουν είναι πολλά, η ιστορία αποδεικνύει περίτρανα ότι εκείνα που τους ενώνουν είναι ακόμη περισσότερα. Ο έρωτας και η αφοσίωση των περισσότερων διάσημων ζευγαριών με διαφορά ηλικίας, δεν επηρεάζεται ούτε από τα κακεντρεχή σχόλια, αλλά ούτε από τυχόν φθορές που προκαλεί το πέρασμα των χρόνων στις σχέσεις. Πολλά από αυτά, μάλιστα, έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια και έχουν βρει τις ισορροπίες ώστε να παραμένουν αγαπημένοι και ευτυχισμένοι.






Πρόκειται για μερικά από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Hollywood, που σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους μαγνητίζουν τα βλέμματα και τα φλας των φωτογραφικών φακών και δε δίνουν καμία σημασία στο φαινομενικά μεγάλο χάσμα γενεών που τους χωρίζει.




Η γοητεία δεν έχει ηλικία

Ποιος είπε, λοιπόν, ότι οι πιο ώριμοι άντρες δεν έχουν τη δική τους γοητεία και δεν μπορούν να κατακτήσουν μια κατά δεκαετίες νεότερη από αυτούς γυναίκα; Όποιος και να πιστεύει κάτι τέτοιο, υπάρχουν ζωντανές αποδείξεις που τον διαψεύδουν. Η ιστορία δείχνει ότι από τη στιγμή που δύο άνθρωποι αγαπηθούν, είναι πολύ δύσκολο να τους τα χαλάσει η... αριθμητική.


https://www.instagram.com/p/CUC-Q2bB9oT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading




Είναι πολλά εκείνα που μπορούν να σε κερδίσουν σε έναν άνθρωπο, κάνοντας τη διαφορά ηλικίας να φαίνεται εντελώς ασήμαντη και να μη στέκεται εμπόδιο στο να γεννηθούν φλογεροί και ουσιαστικοί έρωτες.

Ο 65χρονος γόης του Hollywood παντρεύεται και η νύφη είναι μικρότερη από το γιο του


Στη gallery παρακάτω θα δεις φωτογραφίες εντυπωσιακών ζευγαριών του Hollywood που κάνουν τη διαφορά ηλικίας να μοιάζει αμελητέα.