Η αντίδραση του Brad Pitt στα νέα της καραντίνας για τη Jolie και τα παιδιά τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αντίδραση του Brad Pitt στα νέα της καραντίνας για τη Jolie και τα παιδιά τους

Πώς αντέδρασε ο Brad Pitt μόλις έμαθε τα νέα;

Δυσάρεστη εξέλιξη είχε η εμφάνιση της Angelina Jolie με τα παιδιά της στην πρεμιέρα του Eternals, το βράδυ της Δευτέρας (18/10). Ένα εικοσιτετράωρο μετά έγινε γνωστό πως η Jolie, τα παιδιά της και όλο το cast της ταινίας εκτέθηκε σε κρούσμα κορονοϊού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όλοι να μπουν σε καραντίνα, με τη Jolie, τη Salma Hayek και την Chloe Zhao να μην παρευρίσκονται ούτε στην εκδήλωση Women in Hollywood που διοργάνωσε το Αμερικανικό Elle, και τις υπόλοιπες πρεμιέρες να γίνονται virtual.

angelina jolie eternals premiere dress10 copy

Πώς αντέδρασε όμως ο Brad Pitt στο άκουσμα αυτών των νέων;

Από το δύσκολο διαζύγιό τους μέχρι την περίπλοκη μάχη τους για την επιμέλεια των παιδιών, ο Brad Pitt, και η Angelina Jolie δεν έχουν πολλές επαφές και δεν συναντιούνται συχνά. Και τώρα, η ηθοποιός μπορεί εν αγνοία της να έχει εκθέσει τα παιδιά τους στον COVID-19.

Η Angelina Jolie, τα παιδιά της και το cast του Eternals σε καραντίνα! Τέλος οι επίσημες πρεμιέρες

Παρόλο που όπως έγινε γνωστό ο ηθοποιός του Fight Club ανησυχεί για τα παιδιά, πηγή αναφέρει επίσης ότι δεν κατηγορεί την πρώην του.



Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα και η αντίδραση του Pitt

Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, την ηθοποιό συνόδευσαν πέντε από τα παιδιά τους ( Maddox, Zahara, Shiloh, Vivienne, και Knox) στην πρεμιέρα της ταινίας Eternals. Ήταν μια γιορτινή βραδιά ή τουλάχιστον ήταν μέχρι να αποκαλυφθεί αργότερα ότι υπήρχε ενδεχόμενο να έχουν εκτεθεί όλοι στον COVID-19.

Jolie- Pitt: Η Shiloh στην πρεμιέρα των Eternals έδειξε πόσο την άλλαξε η απόφαση της κηδεμονίας

Όσοι εργάζονταν στο «κόκκινο χαλί» για την πρεμιέρα της ταινίας, έπρεπε να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και να κάνουν ένα γρήγορο τεστ COVID επί τόπου, αλλά μπορεί αυτό να μην ήταν αρκετό. Ωστόσο, ο Brad δεν κατηγορεί την Αngelina που πήρε μαζί της τα παιδιά σε ένα event με τόσο κόσμο...

Οι πληροφορίες ανέφεραν επίσης πως παρά το γεγονός πως βγήκαν αρνητικοί πρέπει να μείνουν προληπτικά σε καραντίνα.