Η Angelina Jolie, τα παιδιά της και το cast του Eternals σε καραντίνα! Τέλος οι επίσημες πρεμιέρες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Angelina Jolie, τα παιδιά της και το cast του Eternals σε καραντίνα! Τέλος οι επίσημες πρεμιέρες

Angelina Jolie, Salma Hayek, Gemma Chan, Lauren Ridloff και η σκηνοθέτης των Eternals Chloé Zhao δεν παρευρέθηκαν στο event Γυναίκες του Hollywood, εξαιτίας πιθανής έκθεσης με κρούσμα κορονοϊού.

Η Marvel έχει επιστρέψει στα κινηματογραφικά δρώμενα και μετά το Shang Chi και τον θρύλο των 10 δαχτυλιδιών, έκανε επίσημη πρεμιέρα τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 το Eternals. Η Angelina Jolie έλαμψε στο κόκκινο χαλί παρέα με τα παιδιά της και ακόμη και τόσες μέρες μετά όλοι σχολιάζουν την εκκεντρική εμφάνισή της.

Μετά την πρεμιέρα των Eternals, η Jolie είχε ακόμη ένα event να παρευρεθεί, στο οποίο όμως δεν πήγε, εξαιτίας πιθανής έκθεσης με κρούσμα κορονοϊού.

angelina jolie eternals premiere dress

Σε καραντίνα η Jolie με τα παιδιά της και το cast των Eternals

Οι stars των Eternals, Angelina Jolie, Salma Hayek, Gemma Chan, Lauren Ridloff και η σκηνοθέτης της ταινίας Chloé Zhao, απουσίασαν από το event του περιοδικού Elle για τις γυναίκες του Hollywood, το οποίο έλαβε χώρα την Τρίτη (19/10) στο El Capitan Theater, λόγω πιθανής έκθεσης με κρούσμα κορονοϊού.

Η αρχισυντάκτρια του Elle, Nina Garcia επιβεβαίωσε ότι οι γυναίκες βρίσκονται σε καραντίνα. Είπε στους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση της Τρίτης ότι η ομάδα των ηθοποιών και η σκηνοθέτης «εκτέθηκαν σε κρούσμα κορονοϊού, κι έτσι για να είναι όλοι ασφαλείς αυτοί οι “υπερήρωες” βρίσκονται τώρα σε καραντίνα», σύμφωνα με το Variety.

Οι 9 σταρ που χαράζουν τον δρόμο του νέου Hollywood



Η Disney, η μητρική εταιρεία της Marvel, δεν αποκάλυψε πού θα μπορούσαν να έχουν εκτεθεί οι Eternals και το cast στην COVID-19, αλλά επιβεβαίωσε ότι η ταινία θα διοργανώνει εικονικές εκδηλώσεις Τύπου στη συνέχεια.

Τέλος οι επίσημες πρεμιέρες για την ταινία Eternals

Μετά τη δημοσίευση των νέων για την έκθεση του cast σε κρούσμα κορονοϊού, η εταιρεία αποφάσισε πως δεν θα πραγματοποιηθούν άλλες live πρεμιέρες. «Νωρίτερα σήμερα ενημερωθήκαμε για μια πιθανή έκθεση στην COVID-19 και ενώ όλοι μας οι stars έχουν βρεθεί αρνητικοί, για περισσότερη προστασία, στρέφουμε την προσοχή μας σε virtual εμφανίσεις και όχι σε live εκδηλώσεις», δήλωσε εκπρόσωπος της Disney στο PEOPLE.

Η Angelina Jolie έλαμψε στην πρεμιέρα των «Eternals» μέσα σε ένα super elegant mocha dress

Στο Eternals, που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 5 Νοεμβρίου 2021, πρωταγωνιστούν επίσης οι Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Barry Keoghan, Don Lee, Harish Patel και Kit Harington.



Μετά την πρεμιέρα της Δευτέρας (18/10), οι πρώτες κριτικές από κριτικούς και άλλους που παρακολούθησαν την προβολή έδειξαν ότι το Eternals δεν μοιάζει με καμία άλλη ταινία της Marvel. Οι πρώτες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιέγραψαν την ταινία με υπερήρωες ως «θεαματικά παράξενη», «επική με όλη τη σημασία της λέξης» και «ένα φρικτό αριστούργημα».