Η κόρη του Paul Walker παντρεύτηκε και ο Vin Diesel την παρέδωσε στον γαμπρό

Η κόρη του Paul Walker παντρεύτηκε και ο Vin Diesel την παρέδωσε στον γαμπρό

Το 22χρονο μοντέλο ανακοίνωσε τον γάμο με τον αγαπημένο της Louis Thornton-Allan μέσα από τα social media.

Είναι οικογένεια και αυτό φαίνεται στις πιο δύσκολες αλλά και πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους! Η κόρη του Paul Walker, Meadow Walker, παντρεύτηκε και ο άνθρωπος που τη στηρίζει και την αγαπά όλα αυτά τα χρόνια σαν πραγματικός πατέρας, ήταν εκεί για να την συνοδεύσει στην εκκλησία.

Η κόρη του Paul Walker, Meadow Walker, μετά τον χαμό του πατέρα της, δεν έμεινε μόνη. Είχε πάντα δίπλα της τον νονό της, τον άνθρωπο που της στάθηκε με υπομονή και αγάπη! Μιλάμε φυσικά για τον φίλο και συνάδελφο του Paul Walker, τον ηθοποιό του Fast and the Furious, Vin Diesel, ο οποίος την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, παρέδωσε τη νύφη στον γαμπρό σαν πραγματικός πατέρας!

Αποκάλυψε το λόγο! Γιατί ο Vin Diesel έδωσε στην κόρη του το όνομα του Paul Walker;

Το 22χρονο μοντέλο ανακοίνωσε τον γάμο της με τον αγαπημένο της Louis Thornton-Allan μέσα από τα social media: «Είμαστε παντρεμένοι», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με ένα video από τον γάμο.


https://www.instagram.com/p/CVV9nSNJX-2

Η κόρη του Paul Walker, Meadow, παντρεύτηκε τον ηθοποιό Louis Thornton-Allan μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες, από τη στιγμή που ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.

Στο video βλέπουμε την πανέμορφη Meadow, με το λευκό νυφικό που αναδεικνύει το σώμα της, να αγκαλιάζει τους καλεσμένους της στην τελετή, σ' ένα ειδυλλιακό τοπίο, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η σταρ του «Fast and the Furious», Jordana Brewster.

Το ζευγάρι δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του καθώς έβγαζαν μαζί φωτογραφίες μέσα σε ένα vintage κάμπριο, ενώ δημοσίευσαν φωτογραφίες και με το πιστοποιητικό του γάμου τους.


https://www.instagram.com/p/CVWH0iHpbSk

Η 22χρονη Meadow είναι μοντέλο, ενώ τον περασμένο Ιούνιο περπάτησε στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα του F9, Fast & Furious, ταινία στην οποία ο πατέρας της ήταν βασικός πρωταγωνιστής.

Δες φωτογραφίες από τον γάμο...

Πηγή φωτογραφιών: instagram.com/meadowwalker