DWTS: Αποχώρησε ο Γιάννης Δρυμωνάκος - Επικά σχόλια στο Twitter για Καγιά και Edward

Πατούλια Κατερίνα
DWTS: Αποχώρησε  ο Γιάννης Δρυμωνάκος - Επικά σχόλια στο Twitter για Καγιά και Edward

Επικά σχόλια στο Twitter για το Dancing with the stars - Ξάφνιασε η αποχώρηση Δρυμωνάκου.

Το δεύτερο επεισόδιο του DWTS στο STAR έκρυβε μια αναπάντεχη αποχώρηση με τον Γιάννη Δρυμωνάκο να είναι εκείνος που τελικά είδε την πόρτα της αποχώρησης από το talent show χορού του STAR στο πρώτο live με ψηφοφορία για το κοινό.

Ο ίδιος ο πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα δηλώνοντας στην κάμερα παρέα με την ντάμα του:

«Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι, αυτό που θα μου μείνει είναι πως δεν θα ντρέπομαι να σηκωθώ να χορέψω, θα μου λείψει όλη η παρέα, είχαμε δεθεί, κάνουμε πρόβες πολύ καιρό, θα συγκινηθώ και δεν θέλω».


https://www.instagram.com/p/CVbgPxUoAEI

Edward και Βίκυ Καγιά στο προσκήνιο:

Περισσότερα από 7000 tweets γράφτηκαν για το Dancing with the stars και τις εντυπώσεις έκλεψε ο Edward Στεργίου και η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά, που έφεραν άρωμα GNTM ατο πλατό του talent show χορού.

Το κόκκινο μίνι φόρεμα της Βίκυς και ο hot χορός του Edward ήταν αρκετά για να ανεβάσουν τη θερμοκρασία.

Το σχόλιο της Βασιλικής Μιλλούση για την δύσκολη εβδομάδα

Η Βασιλική Μιλλούση εμφανίστηκε στη σκηνή του Dancing μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, όπως τόνισε και η ίδια μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις για το ελληνικό #metoo από τον αγαπημένο της και Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια. Η Βασιλική δεν έκρυψε τη στεναχώρια της, τονίζοντας όμως πως ο χορός και οι κόρες της, της έδωσαν δύναμη.



Πλάνταξε στο κλάμα η Μαριάννα Γεωργαντή:

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν έκρυψε τα δάκρυά της τονίζοντας πως η κριτική που της έγινε στο πρώτο live ήταν εν μέρει άδικη. Πάντως η Μαριάννα εντυπωσίασε κοινό και κριτές με τη σάμπα που χόρεψε.



Το διαβολικό μίνι φόρεμα της Καγιά:

Το κατακκόκινο μίνι φόρεμα της Βίκυς Καγιά με τους τονισμένους ώμους, προκάλεσε και αυτό φρενίτιδα στο Twitter.

Δες τα σχόλια παρακάτω.