Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν μπορώ να πενθήσω τη μητέρα μου στις κάμερες»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν μπορώ να πενθήσω τη μητέρα μου στις κάμερες»

Μετά τον χαμό της μαμάς της, η Μπέττυ Μαγγίρα μιλάει στις κάμερες για το πένθος της.

Σε βαρύ πένθος βρίσκονται εδώ και μία εβδομάδα η Μπέττυ και η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η ανάρτηση της Μπέττυς στον λογαριασμό της στο Instagram ήταν σύντομη και ιδιαίτερα φορτισμένη.

«Αντίο μανουλα μου. Αβάσταχτος ο πόνος του αποχωρισμού, εύχομαι να έρχεσαι να σε βλέπω στα όνειρα μου», έγραψε με τους celebrities να αφήνουν σχόλια για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους.

https://www.instagram.com/p/CVIrrbyMxl-

Η πρώτη της δήλωση με την επιστροφή στην εκπομπή



Το πρωί της Δευτέρας 18/10, η Μπέττυ αναμενόμενα απουσίαζε από την εκπομπή που παρουσιάζει στο Open, «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα», ενώ την πρώτη φορά που επέστρεψε στο πλατό δήλωσε: «Καλημέρα σας… Χαίρομαι κατ’ αρχάς που ξαναγύρισα. Νιώθω να ξαναρχίζω από την αρχή, να ξανακάνω μία επανεκκίνηση. Ο πρώτος αποχωρισμός από τη μάνα είναι όταν κόβουν τον ομφάλιο λώρο, όταν ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, μετά όμως είναι σαν να υπάρχει ένας αόρατος ομφάλιος λώρος, ο οποίος κόβεται και αυτός. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί η ζωή είναι εδώ για να τιμάμε αυτά τα πρόσωπα, τους δικούς μας ανθρώπους, τους γονείς μας»

Το πένθος όταν κλείνει η κάμερα

Η Μπέτυ Μαγγίρα μίλησε στους δημοσιογράφους για το πένθος και πώς το περνάει, ενώ ξεκαθάρισε ότι αυτό είναι ένα καθαρά προσωπικό θέμα που δεν μπορεί να κάνει μπροστά στις κάμερες.



«Το να πενθήσεις δικό σου άνθρωπο είναι ένα τελείως προσωπικό γεγονός. Δεν μπορώ να το κάνω μπροστά στις κάμερες. Έπρεπε να μιλήσω εννοείται με το επέστρεψα στην πρώτη εκπομπή, αλλά κάνουμε ψυχαγωγία και πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τον κόσμο να περνάει καλά. Τώρα το τι βιώνω και πώς το διαχειρίζομαι εγώ είναι καθαρά δικό μου θέμα και, όσος χρόνος κι αν χρειαστεί, πρέπει να το κάνω μόνη μου και στο σπίτι μου», είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια στηρίζεται στην οικογένειά της για να παίρνει δύναμη, ενώ, όπως δήλωσε, το πιο δύσκολο κομμάτι το έχει ο μπαμπάς της.