Τα παιδιά του Tim Burton και της Helena Bonham Carter στο red carpet - Ο Billy ίδιος ο μπαμπάς του!

Τα παιδιά του Tim Burton και της Helena Bonham Carter στο red carpet - Ο Billy ίδιος ο μπαμπάς του!

Μία σπάνια εμφάνιση του Burton και των παιδιών στο κόκκινο χαλί του Rome Film Festival.

Το Rome Film Festival προσφέρει πολλές εκπλήξεις στο κοινό με αυτά που συμβαίνουν στο red carpet του. Η Angelina Jolie έδωσε το παρών φορώντας ένα custom Atelier Versace φόρεμα και υπό τη συνοδεία των παιδιών της, της 15χρονης Shiloh και της 16χρονης Zahara, και περπάτησε στο red carpet πιο λαμπερή από ποτέ.

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, όμως, έγινε και κάτι άλλο που δεν έχουμε συνηθίσει. Ο Tim Burton εμφανίστηκε με τα παιδιά του που έχει αποκτήσει με τη Helena Bonham Carter, τον 18χρονο Billy Ray και τη 13χρονη Nell, για να παραλάβει το Lifetime Achievement Award του. Ο 43χρονος σκηνοθέτης κρατούσε τα παιδιά του και πόζαρε στη μέση δείχνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος.

helena bonham carter tim burton children

Goddess! Η Angelina Jolie με custom «second skin» Versace για την πρεμιέρα των Eternals στη Ρώμη

Όλη η οικογένεια ήταν ντυμένη στα μαύρα, με τον Billy να φοράει ένα κοστούμι και τη Nell ένα old-fashioned φόρεμα με κολάρο στον λαιμό. Ο Billy, μάλιστα, κρατούσε στην αγκαλιά του το κατοικίδιό τους, Levi, ενώ θα παρατηρήσεις την ομοιότητα με τον μπαμπά του κυρίως στο χαμόγελο. Η Nell μάλλον μοιάζει περισσότερο με τη μαμά της.



Tim Burton - Helena Bonham Carter

helena bonham carter tim burton

Ο Tim Burton ήταν με την Helena Bonham Carter το 2001 και χώρισαν το 2014. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Planet of the Apes» και ο χωρισμός τους ήταν φιλικός, ωστόσο δεν είναι σαφές αν το ζευγάρι είχε παντρευτεί ή όχι. Μετά την απόφασή τους να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, πάντως, η Carter αναφέρθηκε σε «διαζύγιο».

Δες περισσότερες φωτογραφίες από την εμφάνιση του Tim Burton με τα παιδιά του στη Ρώμη στη συνέχεια...