Νατάσσα Θεοδωρίδου: Η Χριστιάνα Μπέττα της ευχήθηκε με την πιο cool throwback φωτογραφία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νατάσσα Θεοδωρίδου: Η Χριστιάνα Μπέττα της ευχήθηκε με την πιο cool throwback φωτογραφία

Αυτή η φωτογραφία βλέπει πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Τα γενέθλιά της είχε η Νατάσσα Θεοδωρίδου την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021. Η τραγουδίστρια έσβησε 51 κεράκια στην τούρτα της, και η κόρη της, της ευχήθηκε με έναν απίστευτο τρόπο, εκπλήσσοντας αρκετούς από τους fans της.

Πέρα από το σταθερό post που έκανε με μία σειρά από φωτογραφίες τους, ανέβασε κι ένα story στο account της, με μια φωτογραφία που σίγουρα δεν είχες δει ξανά.

Οι φωτογραφίες στο Instagram για τα γενέθλια της Νατάσσας Θεοδωρίδου

Η κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα της ευχήθηκε χρόνια πολλά μέσα από το Instagram account της, έχοντας μια έκπληξη για τους φανς της τραγουδίστριας.

Η Χριστιάνα έκανε ένα σταθερό post στο account της, με φωτογραφίες της ίδιας με τη μητέρα και την αδερφή της, με το caption να αναφέρει: «Ευχαριστώ τον θεό για εσάς. Χρόνια πολλά μητέρα! Σε γιορτάζω κάθε λεπτό που περνάει. Είσαι η έμπνευσή μου, ο ήρωας μου και το αγαπημένο μου είδωλο για πάντα».

Όμως οι φωτογραφίες αυτές δεν ήταν αρκετές.

Η απαίτηση της Θεοδωρίδου από τη Μενεγάκη έγινε πραγματικότητα (+vid)

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Νατάσσας Θεοδωρίδου από το παρελθόν

Αν ακολουθείς τη Χριστιάνα και είδες το post που έκανε, ίσως να μπήκες και στα stories που είχε ανεβάσει.

Μεταξύ άλλων σε αυτά είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία της Νατάσσας Θεοδωρίδου από το όχι και τόσο πρόσφατο παρελθόν αν κρίνουμε σωστά. Στη φωτογραφία η Νατάσσα Θεοδωρίδου έχει μαύρα σγουρά μαλλιά και μετράει σίγουρα πάνω από 15 χρόνια.

Χριστιάνα Μπέτα: Η κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου ποζάρει με μαγιό στη Μύκονο (photos)

«Baby mama», γράφει η Χριστιάνα επάνω στη φωτογραφία, και πραγματικά εκπλήσσει τους followers και fans της.

To Σπίτι με το Mega επέστρεψε με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου να κάνει χαμό

Ένα εικοσιτετράωρο πριν από τα γενέθλιά της, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου έκανε comeback το «Σπίτι με το Mega», το οποίο όσο να πεις θύμισε λίγο εποχές καραντίνας. Η Νατάσσα Θεοδωρίδου υποδέχτηκε το κοινό, ενώ μαζί της βρέθηκε ο Πέτρος Ιακωβίδης, αλλά και ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου,Γιώργος Κακοσαίος .



Η 51χρονη τραγουδίστρια ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό που έμεινε σπίτι, με το όλο κλίμα να θυμίζει πως βρίσκεσαι σε νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας.



Πριν φύγεις δες όλες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.