GNTM: Η λιποθυμία, η επιστροφή του Τσουζίνοφ και ο τσακωμός για τα πιάτα

GNTM: Η λιποθυμία, η επιστροφή του Τσουζίνοφ και ο τσακωμός για τα πιάτα

Το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων είχε σκηνές έντασης και αγωνίας.

Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων η κριτής Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ο coach Γιώργος Καράβας «εισέβαλαν» στο σπίτι του #GNTMgr για ένα άκρως σημαντικό μάθημα. Στόχος τους να δείξουν στα μοντέλα πώς να ποζάρουν για φωτογραφίσεις καταλόγου και πώς να διαφοροποιούνται στις φωτογραφίσεις για καμπάνιες.

Ο καυγάς στο σπίτι για τα πιάτα



Mετά την αποχώρηση του Θοδωρή Τσαρούχα από το σπίτι, τα μοντέλα βρίσκονται εμφανώς μέσα σε έναν συναισθηματικό αναβρασμό. Οι ισορροπίες είναι πολύ κλονισμένες και η ένταση δεν άργησε να κορυφωθεί για έναν σχετικά ασήμαντο λόγο, όπως είναι το πλύσιμο των πιάτων.



Oι coaches προσπάθησαν να εξηγήσουν στους παίκτες ποιές είναι οι σωστές και οι λάθος πόζες ενώ το μάθημα εξελίχτηκε σε έναν οδηγό επιβίωσης για τα μοντέλα τα οποία δεν βρίσκονταν και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

https://www.instagram.com/tv/CVY0FXtIRae/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πτώση στην δοκιμασία έβαλε φωτιά στο Twitter

twittertrends

Στο επίκεντρο του Ελληνικού Twitter βρέθηκε για ακόμη μια φορά το #GNTMgr με το hashtag να βρίσκεται από νωρίς στην κορυφή των trends. Ο νικητής του GNTM3, Ηρακλής Τσουζίνοφ, περίμενε τα μοντέλα στο σετ και φωτογραφήθηκε αργότερα μαζί τους στον φακό του Πάνου Γεωργίου. Ο Ντίνος έδωσε το disadvantage στην Ειρήνη και την Κυβέλη, εξηγώντας τους λόγους πίσω από την επιλογή του.



Κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης ο Γιάννης ζαλίστηκε και έπεσε on set. Οι κριτές, τα μοντέλα και η παραγωγή βρέθηκαν asap στο πλευρό του για να διαπιστώσουν εάν είναι καλά στην υγεία του και εάν μπορεί να συνεχίσει τις λήψεις. Την ίδια ώρα οι χρήστες του Τwitter έσπευσαν να σχολιάσουν όλα όσα διαδραματίζονται στο Greece's Next Top Model με τα σχόλια να είναι άκρως χιουμοριστικά και καυστικά.

https://www.instagram.com/p/CVdqdCUqkI9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @gnmtgr

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα πιο απολαυστικά Tweets τα οποία γράφτηκαν κατά τη διάρκεια προβολής του αποψινού επεισοδίου.