Άγριες Μέλισσες: Η γάτα του Κωνσταντή και το τετ α τετ Πηνελόπης - Κορίνας σάρωσαν το Twitter

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Η γάτα του Κωνσταντή και το τετ α τετ Πηνελόπης - Κορίνας σάρωσαν το Twitter

Η γάτα των Σεβαστών έγινε viral για ακόμη ένα βράδυ.

Οι Άγριες Μέλισσες επέστρεψαν για ακόμη ένα βράδυ και οι τρεις μέρες που μεσολάβησαν μέχρι να συμβεί αυτό φάνηκαν πραγματικά αιώνες. Το επεισόδιο της Δευτέρας (25/10) δεν είχε συνταρακτικές εξελίξεις, είχε όμως τρυφερές στιγμές και σίγουρα συγκινητικές σε σημείο που δεν μπόρεσες να συγκρατήσεις τα δάκρυά σου.

Κι ενώ υπήρξαν αρκετές σκηνές που άξιζε να σχολιάσει κανείς το Twitter επικεντρώθηκε για ακόμη μια φορά στη γάτα του Κωνσταντή. Έπειτα από ένα έντονο και δύσκολο βράδυ στη μπουάτ, με την εμφάνιση Μελέτη - Κορίνας, και με την ανακοίνωση πως το άλλοθι του Δούκα κατέρρευσε εντελώς ο Κωνσταντής κάθισε με την γάτα στον καναπέ, την οποία έδωσε αργότερα στην Πηνελόπη για να τη χαϊδέψει και να νιώσει καλύτερα..



Όπως αντιλαμβάνεσαι η σκηνή αυτή έγινε viral στο Twitter με τη γάτα να υπάρχει σχεδόν κάθε σχόλιο που γινόταν. Ο «Μπελάς» όπως ονομάζουν τη γάτα, είναι για το twitter η καλύτερη προσθήκη στον τρίτο κύκλο

Το τετ-α-τετ Πηνελόπης-Κορίνας ξεσήκωσε αντιδράσεις

Λίγο πριν εμφανιστεί στην οθόνη η cute γάτα του Κωνσταντή στη μπουάτ εκτυλίχθηκε μια φανταστική σκηνή. Πηνελόπη και Κορίνα βρέθηκαν σε τετ-α-τετ και αν δεν ήταν εκεί ο Νικηφόρος να τη συγκρατήσει ενδεχομένως –σε κάποιο άλλο σύμπαν- να υπήρχε σκηνή που θα τις έδειχνε να μαλλιοτραβιούνται.

246948164 254537636643362 1839438062482880738 n

Παρά ταύτα η σκηνή αυτή άρεσε στο Twitter και σχολιάστηκε έτσι όπως ακριβώς έπρεπε, δοξάζοντας δηλαδή την Πηνελόπη για τη στάση της και τον τρόπο που κοίταξε και μίλησε στην Κορίνα.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τα tweets που ξεχώρισαν: