Angelina Jolie: Εμφανίστηκε με αποτυχημένα εξτέ και απογοήτευσε - Η φαρμακερή ατάκα παρουσιάστριας

Ιωάννα Τζανή
Angelina Jolie: Εμφανίστηκε με αποτυχημένα εξτέ και απογοήτευσε - Η φαρμακερή ατάκα παρουσιάστριας

Το Twitter μιλά για την bad hair day της Angelina Jolie. Γιατί είναι όλοι τόσο έξαλλοι... 

Μια εμφάνιση που δε θύμιζε σε τίποτα τις άλλοτε προσεγμένες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί έκανε η Angelina Jolie στην πρεμιέρα του «Eternals» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης, με την τηλεοπτική περσόνα, Stassi Schroeder, να ζητά να μάθει ποιος ευθύνεται για το... τόσο λάθος (!) χτένισμα της ηθοποιού.

Η 33χρονη Schroeder ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story με μια φωτογραφία της Jolie από τη βραδιά εκείνη, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πριν σας καληνυχτίσω, θα ήθελα να μάθω ποιος αποφάσισε να βάλει σε αυτή τη βασίλισσα τόσο άθλια extensions».

angelina jolie mallia

Ούτε το Versace δεν την «έσωσε»

Η Angelina Jolie έδειχνε κατά τ' άλλα υπέρλαμπρη μέσα στο στράπλες φόρεμα Versace που φορούσε, ωστόσο τα μαλλιά που έπεφταν στην πλάτη της και είχαν δύο διαφορετικά μήκη ήταν αυτά που τράβηξαν τα βλέμματα, και όχι με τη θετική έννοια.

Goddess! Η Angelina Jolie με custom «second skin» Versace για την πρεμιέρα των Eternals στη Ρώμη

anjelina jolie new hair exte1

Η Stassi Schroeder δεν ήταν η μόνη που κατέκρινε τα μαλλιά της 46χρονης ηθοποιού. Το Twitter «πήρε φωτιά» από αρνητικά σχόλια, με τους θαυμαστές της να απαιτούν να... απολυθεί ο κομμωτής της.



Στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας για το «Eternals», την ηθοποιό συνόδευσαν οι δύο μεγαλύτερες κόρες της, Zahara και Shiloh.

angelina jolie111

Η Angelina Jolie δεν έχει απαντήσει ακόμη στην κριτική για τα extensions και δε θα «πέσουμε από τα σύννεφα» αν δεν το κάνει. Η star του Hollywood είναι πολύ απασχολημένη με την κυκλοφορία της νέας της ταινίας «Eternals», για να ασχοληθεί με... τρίχες.

Δες στη photo gallery τα tweets με τα σχόλια για τα πολύ καλά extensions της Angelina Jolie: