GNTM Αποχώρηση: Η Άννα Βαλτατζή έφυγε και ήρθαν σχόλια ανακούφισης στο Twitter (photos)

Πατούλια Κατερίνα
GNTM Αποχώρηση: Η Άννα Βαλτατζή έφυγε και ήρθαν σχόλια ανακούφισης στο Twitter (photos)

Η Άννα έκανε και το πρώτο της στόρι μετά την αποχώρηση από το GNTM.

Η αποχώρηση του GNTM 4 το βράδυ της Τρίτης, 26/10.2021, έφερε πριν την έξοδο τρεις παίκτες. Ο Ναπολέων, η Άννα και η Μαρία είχαν τις πιο αδύναμες λήψεις. Οι παίκτες του GNTM ξεκίνησαν να ψηφίζουν ποιος από τους τρεις επιθυμούν να μείνει, αλλά κατέληξαν να εκνευρίσουν τους κριτές θέλοντας να πάρουν αυτό το δικαίωμα πίσω.

Στο τέλος, ο Ναπολέων και η Άννα ήταν οι δύο παίκτες που βρέθηκαν ένα βήμα πριν την έξοδο από το ριάλιτι μοντέλων με την Άννα να είναι αυτή που αποχώρησε τελικά.

Ποια άλλη αποχώρηση είχαμε χτες; Μα φυσικά μια αναπάντεχη οικειοθελή αποχώρηση:

Τα δάκρυα της Άννας:

«Πρόσφατα έχασα την παιδική μου φίλη από καρκίνο. Ουσιαστικά έχω συνδυάσει το όνειρο με εκείνη.Χαίρομαι που άφησα το στίγμα μου. Οι κριτές με βοήθησαν πολύ και αυτός είναι ο λόγος που έχω βελτιωθεί. Όλη αυτή η εμπειρία ήταν τέλεια και θα μου μείνει για μια ζωή», είπε η Άννα, η οποία ως τελευταίο σταθερό ποστ στο προφίλ της στο Instagram έχει τη φωτογραφία της κολλητής της που έχασε.


https://www.instagram.com/p/CL2ALe2lpHh

Το βίντεο αποχώρησης της Άννας στο Instagram

H Άννα μίλησε στην κάμερα του GNTM 4 και εξήγησε ποια ήταν η παίκτρια που θα της λείψει πραγματικά μετά το ριάλιτι τονίζοντας.


https://www.instagram.com/p/CVghBKdK7ph

«Σήμερα αποχώρησα, δεν πειράζει, δεν τελειώνει εδώ η ζωή, στεναχωρήθηκα αλλά θα βγω έξω και θα κάνω πολλά πράγματα, θα μου λείψει η καθημερινότητά αυτή, θα μου λείψει και η Κυβέλη», είπε στο βίντεο αποχώρησής της η Άννα.

Η Άννα και το πρώτο story στο Instagram:

Το πρώτο της στόρι έκανε η Άννα, η οποία παραδέχτηκε πως λάτρεψε την εμπειρία του GNTM αλλά εξήγησε πως γνωρίζει ότι είναι εύκολα παρεξηγήσημη.

Στο Twitter βέβαια, υπήρξε ανακούφιση από την αποχώρηση της Άννας η οποία δεν ήταν η αγαπημένη των fans του ριάλιτι μοντέλων ενώ το #gntmgr αποτελεί μέχρι και αυτή την ώρα το νούμερο ένα τρεντ με περισσότερα από 6000 σχόλια.

Δες τα σχόλια και το πρώτο στόρι της Άννας στην παρακάτω gallery