Δε συνεχίζει στο Life Style η Δέσποινα Καμπούρη

Δε συνεχίζει στο Life Style η Δέσποινα Καμπούρη

Επίσημα εκτός ALTER η Δέσποινα Καμπούρη που περιμένει τις επόμενες εβδομάδες να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της.

Όταν στην αρχή της σεζόν ακούσαμε την είδηση πως η Δέσποινα Καμπούρη θα είναι η νέα οικοδέσποινα του "Life Style", πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι το Alter επέλεξε ένα πρόσωπο που δεν είχε εμπειρία στις κάμερες και πως δεν ήταν σίγουροι για το αν το νεαρό κορίτσι θα τα κατάφερνε να σηκώσει όλο το τηλεοπτικό φορτίο μιας τέτοιας ψυχαγωγικής εκπομπής. Τελικά, η Δέσποινα δεν φοβήθηκε να τολμήσει. Ακολούθησε το ένστικτό της και άρπαξε την ευκαιρία που παρουσιάστηκε στον τηλεοπτικό της δρόμο και καλησπέρισε το κοινό μέσα από το Life Style που στο παρελθόν είχε παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία και η Νίκη Κάρτσωνα.

Με τη γλύκα της, την φινέτσα της, την ευγένειά της και το χαμόγελο της προσπάθησε να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων και να χαρίσει στο "Life Style" μία πολύ δροσερή και ανανεωτική εικόνα. Έτσι και με τα προβλήματα που είχε το κανάλι την φετινή χρονιά, όλοι θεωρούσαν κάτι παραπάνω από σίγουρο, πως η Δέσποινα θα παρέμενε στο τιμόνι της και για δεύτερη χρονιά. Όμως, τα πράγματα δεν θα γίνουν έτσι... Και αυτό γιατί; Γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να μην παραμείνει στο Alter και ο λόγος δεν είναι άλλος από το μωράκι της. Η Δέσποινα το σκέφτηκε, το ξανά σκέφτηκε και τελικά αποφάσισε να μην προσπαθήσει να συνδυάσει την μητρότητα με την... τηλεπαρουσίαση. Είναι οριστικό και το επιβεβαίωσε αυτό σε δηλώσεις της. Να της ευχηθούμε να είναι ευτυχισμένη και να της ζήσει το μωράκι που θα έρθει στην ζωή πολύ σύντομα.