Άγριες Μέλισσες: Έξαλλο το Twitter με το φιλί του Ζάχου στην Ελένη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Έξαλλο το Twitter με το φιλί του Ζάχου στην Ελένη

Η απρόσμενη κίνηση του ταγματάρχη εξόργισε τους fans.

Είδες κι εσύ το χθεσινό επεισόδιο (27/10) στις Άγριες Μέλισσες και ξύπνησες κάπως έξαλλη και εξοργισμένη; Στο Twitter θα βρήκες σίγουρα το δίκιο σου. Το επεισόδιο της Τετάρτης επεφύλασσε μια απρόσμενη έκπληξη στο κοινό, η οποία όμως είχε προβληθεί σχεδόν από το trailer και ας πούμε σε είχε προετοιμάσει.

Τα φιλιά ήταν αρκετά στο επεισόδιο, με το highlight να είναι προφανώς εκείνο του Ζάχου στην Ελένη. Ναι, καλά διάβασες, ο Ζάχος φίλησε την Ελένη και η κίνησή του αυτή εξόργισε το Twitter.

fili melisses8

Η σκηνή του φιλιού Ζάχου-Ελένης δεν ενθουσίασε καθόλου τους φανς

Αν έχεις διαβάσει το βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη και ξέρεις τι σχέση που είχε ο Ζάχος με την Ελένη, τότε θα ξέρεις πως ποτέ δεν την ξεπέρασε και πληγώθηκε από την απόφασή της να χωρίσουν και να μην παντρευτούν. Όμως η Ελένη πάντα τον Λάμπρο αγαπούσε και η αγάπη αυτή είναι ακόμη δυνατή, όσα εμπόδια και αν έρχονται.

Και ίσως βλέποντας το φιλί από το trailer κι ενώ γνωρίζει κανείς το παρελθόν τους, να υπήρχε κάποιο ελαφρυντικό στην κίνησή του να τη φιλήσει. Όταν όμως έφτασε η σκηνή και οι fans είδαν με ποιον τρόπο συνέβη, ο Ζάχος έγινε κόκκινο πανί.


https://www.instagram.com/p/CViccz-qXvB

Σε τετ-α-τετ που βρέθηκαν οι δυο τους αφού προσφέρθηκε να τη γυρίσει στο σπίτι, της αποκάλυψε πως ποτέ δεν ξεπέρασε την απόρριψη της και κάπως έτσι την άρπαξε και τη φίλησε. Και ποιος είδε το Twitter και δεν το φοβήθηκε.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος ερωτεύεται - η Σοφούλα γεννά και ο Ζάχος φιλά την Ελένη

Το φιλί του Ζάχου θύμισε τη σκηνή Ελένης-Σέργιου

Θυμάσαι πως ξεκίνησε ο πρώτος κύκλος των Άγριων Μελισσών και πώς κατέληξε ο Σέργιος να σκοτωθεί το πρώτο βράδυ του γάμου του; Ο μεγάλος γιος των Σεβαστών αφού παντρεύτηκε την Ελένη γύρισε στο σπίτι τους και προσπάθησε να την φιλήσει και να προχωρήσει σε περαιτέρω περιπτύξεις. Και κάπως έτσι στο κοτέτσι έπεσε νεκρός με τις Σταμίραινες να τον χτυπούν με πέτρες.

Η στιγμή που ο Ζάχος άρπαξε και φίλησε την Ελένη με τη βία και δεν την άφηνε, θύμισε στο κοινό ακριβώς αυτή τη σκηνή και αρκετοί το σχολίασαν, υπενθυμίζοντας στον ταγματάρχη την κατάληξη του Σέργιου.



Μετά την κίνηση αυτή ο Ζάχος έγινε κόκκινο πανί και το Twitter έξαλλο!

Δες στη gallery τα tweets που ξεχώρισαν.