Δανάη Μπάρκα: Η «άσχημη» μέρα κι ένα empower μήνυμα της θα σε εμπνεύσουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δανάη Μπάρκα: Η «άσχημη» μέρα κι ένα empower μήνυμα της θα σε εμπνεύσουν

Τα λόγια της Δανάης απλά μιλούν στην ψυχή σου.

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα πολύ χαρούμενο κορίτσι. Θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι η χαρά της ζωής, όταν τη βλέπεις να χαμογελάει, να σκαρώνει φάρσες στη μαμά της Βίκυ Σταυροπούλου, να παίζει με το κατοικίδιό της και να γελάει με τους συναδέλφους της.

Όλοι οι άνθρωποι όμως έχουν και περνούν και δύσκολες μέρες στη ζωή τους. Επειδή τους βλέπεις συνεχώς να χαμογελούν, δεν σημαίνει πως είναι φτιαγμένοι από ατσάλι, πως δεν πονούν ή δεν νιώθουν συναισθηματικά άσχημα. Η Δανάη Μπάρκα είχε μία από αυτές τις ημέρες και όμως με ένα post της στο Instagram σε έκανε και πάλι να χαμογελάσεις και να πάρεις μια βαθιά ανάσα.

danai barka 243190889 541189373611007 2704798821461742192 n

Το post της Δανάης Μπάρκα δεν μπορεί παρά να γεμίσει θετική ενέργεια

Η χθεσινή ημέρα δεν ήταν η καλύτερη για τη Δανάη Μπάρκα, η οποία ένιωσε κάπως άσχημα για τους δικούς της λόγους. Με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram account που συνόδευε ένα post της ίδιας στη θάλασσα, είπε κάποια πράγματα, τα οποία μόλις διαβάσεις, θα καταλάβεις. Και δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.

«*όχι και τόσο καλή μέρα* Σήμερα ήταν μια από αυτές τις «όχι και τόσο καλές μέρες».

Απ’ αυτές που σκέφτεσαι τα πάντα επί 100, που ενώ δουλεύεις όλη μέρα είσαι χαμένος, που σε πιάνουν φόβοι, ανασφάλειες, αναζητήσεις, αναρωτήσεις, υπαρξιακά..που αντί να χαίρεσαι το κάθε λεπτό και να είσαι ευγνώμων με ό,τι έχεις, σκέφτεσαι τα χειρότερα ή αναλύεις τα αρνητικά αντί των θετικών.

Οκ, είναι μέσα στην ζωή κι αυτά και είναι ευπρόσδεκτα. Όταν λοιπόν εμένα μου συμβαίνει το παραπάνω , συνήθως ρυθμίζω το μυαλό μου να θυμηθεί τι με κάνει χαρούμενη.

Ψάχνω φωτογραφίες, παίρνω ανθρώπους που με χαροποιούν τηλέφωνο, γελάω, κλαίω..κάνω ότι μπορώ για να νιώσω ανάλαφρη και να συνεχίσω.

Η θάλασσα είναι ένας προορισμός που πάντα με βρίσκει χαμογελαστή, χαρούμενη και ξέγνοιαστη.

Αν λοιπόν δεν μπορώ λόγω δουλειάς να πάω, ψάχνω τις φωτογραφίες μου, θυμάμαι πόσο ευτυχισμένη ήμουν την δεδομένη στιγμή, παίρνω μια βαθιά ανάσα, χαμογελάω και προχωράω..κι ως δια μαγείας, λειτουργεί.

Μην τα φοβόμαστε τα σκοτάδια..από αυτά γεννιέται το φως.

Ας τα ζούμε, ας τα μοιραζόμαστε με όσους αισθανόμαστε άνετα, κι ας ρίχνουμε κι ένα δάκρυ παραπάνω για την λύτρωση.

Όσο έχουμε ο ένας τον άλλον, όλα θα λύνονται πιο αναίμακτα.

Καλό βράδυ υπέροχοι τύποι. Μοιρασμένη χαρά, διπλή χαρά. Μοιρασμένος πόνος, μίσος πόνος. Όλα θα πάνε καλά, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αγαπάμε. Εμάς, τους γύρω μας, την πλάση ολόκληρη. Τα λέμε το πρωί», έγραφε στο post της η Δανάη.



Στο βίντεο όπως βλέπεις είναι η ίδια που κατευθύνεται προς τη θάλασσα, το μέρος που την κάνει ευτυχισμένη.

Το μήνυμα της Δανάης δεν μπορείς να το αγνοήσεις

Πόσες φορές δεν έχεις νιώσει ακριβώς όλα όσα περιέγραψε η Δανάη Μπάρκα στο post της; Πόσες φορές δεν έχεις σκεφτεί να τα παρατήσεις γιατί η δύσκολη στιγμή ήταν πιο δυνατή από εσένα;

Δεν τελείωσε το καλοκαίρι για την Δανάη Μπάρκα: Η επιστροφή στην ύπαιθρο και το αισιόδοξο μήνυμα

Αυτές οι ερωτήσεις κατακλύζουν το μυαλό σου διαβάζοντας τα λόγια της, όμως το μήνυμα της στη συνέχεια είναι τόσο ενθαρρυντικό που δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Μήπως να δοκίμαζες να ακολουθήσεις τη συμβουλή της;