Θρίλερ με τη Gigi Hadid: Ο πατέρας του παιδιού της χτύπησε τη μητέρα της-Η απάντηση του Zayn Malik

Πατούλια Κατερίνα
Θρίλερ με τη Gigi Hadid: Ο πατέρας του παιδιού της χτύπησε τη μητέρα της-Η απάντηση του Zayn Malik

Χώρισαν Gigi Hadid και Zayn Malik έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης τους.

Ένα απίθανο παρασκήνιο έλαβε χώρα τις τελευταίες ώρες με κατάληξη την δημοσιοποίηση του χωρισμού του σούπερ μοντέλου Gigi Hadid και του τραγουδιστή αγαπημένου της Zayn Malik και την μητέρα της Gigi να κατηγορεί τον γαμπρό της πως την χτύπησε.

Η 28χρονη και ο 26χρονος δεν είναι πια μαζί και ο χωρισμός έχει ολοκληρωθεί πριν έναν μήνα περίπου οπότε και η Gigi εγκατέλειψε το σπίτι όπου έμεναν μαζί με την 13 μηνών κόρη του Khai.

Χώρισαν Gigi Hadid και Zayn Malik

Πολλαπλές πηγές του People επιβεβαιώνουν πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί αλλά θα μεγαλώσουν μαζί την κόρη τους με την Yolanda Hadid, την μητέρα της Gigi να έχει αναλάβει τον ρόλο του προστάτη τόσο για την κόρη της όσο για την εγγονή της.

«Η Gigi έχει επικεντρωθεί στο τι είναι καλύτερο για την Khai και ζητά την διαφύλαξη της ιδιωτικότητάς της αυτή τη στιγμή», ανέφερε η δήλωση του εκπροσώπου της.

H Gigi είχε ζητήσει πριν μερικούς μήνες από τον κόσμο και τους παπαράτσι να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της κόρης της και να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με το πρόσωπο της Khai.



Η επίθεση στη Yolanda και η άρνηση του Malik

Νωρίτερα το βράδυ, η είδηση πως ο Zayn Malik επιτέθηκε και χτύπησε την πεθερά του Yolanda δημοσιεύτηκε πρώτα στο TMZ με τη μαμά Hadid να φέρεται έτοιμη να κάνει δήλωση στην αστυνομία κατά του Malik.
O 28χρονος αρνήθηκε την επίθεση μέσω Twitter, υποστηρίζοντας πως οι κατηγορίες εις βάρος του είναι ψεύτικες και εξήγησε:




«Θέλω να ζω σε ένα περιβάλλον που ιδιωτικά οικογενειακά θέματα δεν γίνονται γνωστά στον κόσμο για να τα κοροϊδέψει. Το περιστατικό θα έπρεπε να παραμείνει ιδιωτικό».



Ο Zayn επανήλθε με νέα δήλωση στο TMZ τονίζοντας:

«Αρνούμαι ανυποχώρητα πως χτύπησα τη Yolanda Hadid και για το καλό της κόρης μου αρνούμαι να αποκαλύψω περαιτέρω λεπτομέρειες και εύχομαι η Yolanda να σκεφτεί ξανά τις ψεύτικες κατηγορίες της και να προχωρήσει στην επίλυση των οικογενειακών ζητημάτων ιδιωτικά.


https://www.instagram.com/p/CFgP88Ml0NF

Gigi Hadid:Η κόρη της έγινε ενός και η Yolanda Hadid ανέβασε τις πιο cute φωτογραφίες της

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2020, ο Zayn και η Gigi ανακοίνωσαν τη γέννηση της κόρης τους και έναν χρόνο αργότερα, η Hadid φέρεται να εγκατέλειψε το σπίτι της με τον τραγουδιστή με τον οποίο έχει σχέση από το 2015 με ενδιάμεσους χωρισμούς.