Gigi Hadid:Η κόρη της έγινε ενός και η Yolanda Hadid ανέβασε τις πιο cute φωτογραφίες της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Gigi Hadid:Η κόρη της έγινε ενός και η Yolanda Hadid ανέβασε τις πιο cute φωτογραφίες της

Η Yolanda είναι μια ευτυχισμένη γιαγιά.

Ήταν 24 Σεπτεμβρίου του 2020 όταν η είδηση πως η Gigi Hadid έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι άρχισε να δημοσιεύεται σε όλα τα tabloids. Την εβδομάδα πριν τη δημοσίευση της είδησης αυτής οι απόψεις διίσταντο για το αν είχε γεννήσει ή όχι, όμως ένα γράμμα του μπαμπά της, ήταν αρκετό για να δώσει τη λύση στο μυστήριο.

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2020 η Gigi Hadid γέννησε την κόρη της, με την ίδια και τον Zayn Malik να κάνουν τις πρώτες αναρτήσεις τους στις 24/9.

Γέννησε η Gigi Hadid! Οι πρώτες φωτογραφίες

Οι αναρτήσεις και το μήνυμα Zayn και Gigi όταν γεννήθηκε η Khai

Στις 24 του μήνα έκανε το ζευγάρι τις πρώτες αναρτήσεις του, στις οποίες φυσικά δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό για τον ερχομό της κόρης τους.

«Το κοριτσάκι μας είναι εδώ, υγιές και πανέμορφο. Το να προσπαθήσω με λόγια να εκφράσω όσα νιώθω αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο. Η αγάπη που νιώθω γι’ αυτό το πλάσμα είναι πάνω από όσα καταλαβαίνω, είμαι ευγνώμων που τη γνωρίζω και περήφανος που μπορώ να πω πως είναι δικιά μου και την ευχαριστώ για τη ζωή που θα περάσουμε μαζί», είχε γράψει ο Zayn Malik τότε, ενώ η Gigi είχε σημειώσει: «Το κοριτσάκι μας ήρθε στη γη αυτό το Σαββατοκύριακο και έχει ήδη αλλάξει τον κόσμο μας, είμαι ερωτευμένη».

gigi hadid kori

Gigi Hadid: Δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της-Το τρυφερό post (photos)

Οι νέες φωτογραφίες της ενός έτους Khai από τη γιαγιά της

Στις 19 Σεπτεμβρίου η Khai έγινε ενός έτους και η ευτυχισμένη και τρελαμένη γιαγιά της Yolanda Hadid ανέβασε μερικές νέες φωτογραφίες της μικρούλας, δείχνοντας παράλληλα πόσο πολύ έχει μεγαλώσει.


https://www.instagram.com/p/CUAxUrgJ7kl

«Χαρούμενα πρώτα γενέθλια στον άγγελό μας την Khai. Καμία λέξη δεν μπορεί να εκφράσει πόση αγάπη και χαρά έχεις φέρει στη ζωή μας μέσα σε ένα χρόνο. Έπρεπε να μεγαλώσω μια άλλη καρδιά για να τα απορροφήσω όλα, είσαι ένα τόσο μαγικό μικρό ον που μας φέρνει χαμόγελα και ευλογίες καθημερινά.

Ευχαριστώ την απίστευτη μαμά @gigihadid και τον μπαμπά @zayn για το μεγαλύτερο δώρο της ζωής», έγραφε στο caption.



Δες όλες της τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.