Ο Zayn Malik επιτέθηκε και στην Gigi Hadid! Αποκαλύφθηκε η φαρμακερή προσβολή στη μαμά της

Ο Zayn Malik επιτέθηκε και στην Gigi Hadid! Αποκαλύφθηκε η φαρμακερή προσβολή στη μαμά της

Ήρθαν στη δημοσιότητα απίστευτες πληροφορίες για τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε.

Όλος ο κόσμος της showbiz σήμερα 29 Οκτωβρίου άρχισε να μιλάει για ένα σοκαριστικό σκηνικό που εκτυλίχθηκε μεταξύ του Zayn Malik και της μητέρας της Gigi Hadid, Yolanda. Με την 26χρονη Gigi ο 28χρονος τραγουδιστής έχει αποκτήσει μία κόρη, την 13 μηνών Khai, αλλά με το μοντέλο αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους και αυτό είναι κάτι που αποκαλύφθηκε με αφορμή την επίθεση του τραγουδιστή στη Yolanda…

Η είδηση ήθελε τον Malik να επιτέθηκε και να χτύπησε τη γιαγιά της κόρης του, με τον ίδιο αρχικά να αρνείται τις κατηγορίες λέγοντας πως είναι ψεύτικες. «Θέλω να ζω σε ένα περιβάλλον που ιδιωτικά οικογενειακά θέματα δεν γίνονται γνωστά στον κόσμο για να τα κοροϊδέψει. Το περιστατικό θα έπρεπε να παραμείνει ιδιωτικό», είπε ανάμεσα στα άλλα.

Θρίλερ με τη Gigi Hadid: Ο πατέρας του παιδιού της χτύπησε τη μητέρα της-Η απάντηση του Zayn Malik



Οι νέες εξελίξεις και η λεκτική επίθεση

Σύμφωνα με έγγραφα που εξασφάλισε το TMZ, ο Zayn βρισκόταν στο σπίτι όπου διέμενε με την Gigi στην Pennsylvania. Κάποια στιγμή, ξέσπασε ένας τεράστιος καυγάς με τη Yolanda, καταλήγοντας να την αποκαλέσει «γ******η Ολλανδή τ****α». Παράλληλα, της φώναζε να μείνει μακριά από την κόρη του.

https://www.instagram.com/p/CFgP88Ml0NF

Στη συνέχεια, ο Malik φέρεται να την πέταξε σε μία ντουλάπα «προξενώντας νοητική σύγχυση και σωματικό πόνο», εκείνος, όμως, αρνείται οποιαδήποτε σωματική επαφή.

Η επίθεση στην Gigi και στον άνθρωπο της φύλαξης

Τα έβαλε, μάλιστα, και με την Gigi, η οποία φαίνεται να μην τον υποστήριξε, κάτι που τον εξόργισε. Ο άνθρωπος της φύλαξης που βρισκόταν κοντά προσπάθησε να επέμβει, αλλά ο τραγουδιστής τού φώναξε: «Φύγε από το γ******ο σπίτι μου, αστυνομικέ».

Ο Zayn Malik έχει κατηγορηθεί για τέσσερα ποινικά αδικήματα παρενόχλησης, αλλά, σύμφωνα με τις αρχές, έχει δηλώσει ένοχος μόνο σε ένα.

gigi zayn4

Τι πρέπει να κάνει τώρα

Του απαγγέλθηκαν 90 μέρες αναστολή για κάθε αδίκημα, συνολικά 360 μέρες, κατά τις οποίες πρέπει να περάσει πρόγραμμα διαχείρισης θυμού και ενδοοικογενειακής βίας και να μην έχει καμία επαφή με τη Yolanda ή τον άνθρωπο της ασφάλειας.