Θετικές στον κορωνοϊό η Khloe Kardashian και η κόρη της! Το μήνυμα στο Instagram

Θετικές στον κορωνοϊό η Khloe Kardashian και η κόρη της! Το μήνυμα στο Instagram

Η μικρή αδερφή της Kim κόλλησε COVID μαζί με την κόρη της.

Η επέλαση του κορωνοϊού σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του πλανήτη δεν έχει αφήσει τον κόσμο της showbiz εκτός. Ανά διαστήματα ακούμε όλο και περισσότερο για διάσημους που κολλάνε τον ιό και μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες σχετικά με το πώς το περνάνε.

Σε αυτήν τη λίστα βρίσκεται πλέον και η Khloe Kardashian με την κόρη της, True. Όπως ανακοίνωσε η διάσημη ριάλιτι σταρ στον λογαριασμό της στο Instagram, μαμά και κόρη είναι νοσούντες, κάτι που ανάγκασε τη μικρή αδερφή της Kim να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις στο ημερολόγιό της.

Khloe Kardashian: Ποζάρει με μπικίνι αλλά την παράσταση κλέβει η κόρη της True Thompson

Η ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram

khloe kardashian true covid

«Γεια σας, παιδιά. Ήθελα να σας ενημερώσω πως η True και εγώ βγήκαμε θετικές στον COVID. Έπρεπε να ακυρώσω αρκετές υποχρεώσεις μου και λυπάμαι που δε θα μπορέσω να τις κάνω πραγματικότητα. Ευτυχώς, έχω κάνει εμβόλιο, οπότε όλα θα πάνε καλά. Θα είμαστε εδώ σε καραντίνα ακολουθώντας τις τωρινές οδηγίες», έγραψε η Khloe στο προφίλ της.

Η πρώτη φορά που βγήκε θετική σε COVID

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Khloe Kardashian παθαίνει κορωνοϊό. Η πρώτη ήταν έναν χρόνο πριν, τον Οκτώβριο του 2020, λίγο μετά την αποκάλυψη ότι και ο Kanye West προσβλήθηκε από τον ιό.



Θετική στον κορωνοϊό η Khloe Kardashian