Matthew Perry: Ο «Chandler» από τα Φιλαράκια κυκλοφορεί βιβλίο! Οι καταχρήσεις ουσιών και το αλκοόλ

Matthew Perry: Ο «Chandler» από τα Φιλαράκια κυκλοφορεί βιβλίο! Οι καταχρήσεις ουσιών και το αλκοόλ

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε κατά τη διάρκεια της σειράς θα γίνουν τώρα βιβλίο.

Τα Φιλαράκια ακα Friends είναι μία από τις πιο διάσημες και αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές. Οι ηθοποιοί που πρωταγωνίστησαν και αποτέλεσαν τα μέλη της παρέας που κάνει συντροφιά μέχρι σήμερα σε επαναλήψεις στο κοινό, απέκτησαν παγκόσμια φήμη και τα ονόματά τους, άσχετα με το ποιον δρόμο ακολούθησαν στην πορεία και το μέγεθος της καριέρας τους, πάντα θα είναι συνδεδεμένα με τη σειρά.

Season 2 Reaction GIF by Friends

Ο Matthew Perry, τώρα, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με τα απομνημονεύματά του και το αφήνει στα έμπειρα χέρια της Flatiron Books.



Ο Matthew Perry και η Molly Hurwitz χώρισαν λίγο μετά την πολυαναμενόμενη επανένωση των Friends

Τι θα περιλαμβάνει το βιβλίο του Matthew Perry

Το βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο φθινόπωρο θα περιλαμβάνει πολλά από τα γεγονότα που σημάδεψαν τη φήμη του 52χρονου ηθοποιού και που πολλές φορές ακούγονταν κατά τη διάρκεια των Friends: τη μάχη του με την κατάχρηση ουσιών και τα προβλήματά του με το αλκοόλ.

matthew perry book addiction4

«Στο βιβλίο, ο Perry πηγαίνει τους αναγνώστες πίσω από τις σκηνές στο στούντιο ηχογράφησης του πιο επιτυχημένου sitcom όλων των εποχών την ώρα που ανοίγεται για τις προσωπικές του μάχες με τον εθισμό», λέει ο εκδοτικός οίκος και συνεχίζει:

«Τα απομνημονεύματα του Perry, τα πρώτα από μέλος του cast των Fiends, είναι χωρίς αμφιβολία ειλικρινή και ξεκαρδιστικά: αυτό είναι το βιβλίο που περιμένουν οι φανς των Friends αλλά επίσης θα ρίξει φως σε οποιονδήποτε έχει τη δική του μάχη με τον εαυτό του ή κάποιον δικό του άνθρωπο»