Οι πιο wow celebrities σε Halloween mood (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι πιο wow celebrities σε Halloween mood (photos)

H Irina Shayk, η Heidi Klum, η Reese Witherspoon και η Κendall Jenner είναι μόνο μερικές από τις stars με τις καλύτερες μεταμφιέσεις.

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει Halloween διάθεση αφού στις 31 Οκτωβρίου είναι ο επίσημος εορτασμός του σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ρίζα της λέξης αυτής προέρχεται από το All-hallow-even και δηλώνει την παραμονή της γιορτής των Αγίων Πάντων, καθώς για την καθολική Εκκλησία είναι στις 1 Νοεμβρίου.

Κάθε χρόνο τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου, τα μικρά παιδιά μεταμφιέζονται σε κάτι όσο το δυνατόν πιο τρομακτικό και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας πολλά γλυκά, το περίφημο «trick or treat» (φάρσα ή κέρασμα). Την ίδια ώρα πολλά θεματικά parties λαμβάνουν χώρα, με τους celebrities να δίνουν το παρών και να εντυπωσιάζουν με τις μεταμφιέσεις τους. Φυσικά όλα αυτά προ πανδημίας αφού για ακόμη μια χρονιά ο εορτασμός θα είναι περιορισμένος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

https://www.instagram.com/p/CVisr33v6FC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι stars με Halloween διάθεση

https://www.instagram.com/p/CVQIgDngai2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Ηeidi Klum φημίζεται για τις μεταμφιέσεις της και κάθε χρόνο στο Halloween κυριολεκτικά ξεπερνά τον εαυτό της. Κανείς από την showbiz δεν κάνει τόση προσπάθεια όση εκείνη με τη στολή του. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι κάθε φορά άκρως εντυπωσιακό. Γι' αυτό και κάθε χρόνο ανυπομονούμε να δούμε τη στολή της, που κάθε φορά αποδεικνύεται όλο και πιο αξιομνημόνευτη. Για ακόμη μια φορά η βασίλισσα του Halloween έκανε τη διαφορά φέτος.

https://www.instagram.com/tv/CVofaMojLOW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η οικογένεια του John Legend και της Chrissy Teigen γιόρτασε το Halloween με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο

https://www.instagram.com/tv/CVmohAKDEdH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το διάσημο μοντέλο κάθε χρόνο διοργανώνει ένα τεράστιο Halloween party. Όπως η ίδια ανακοίνωσε στο Instagram λόγω πανδημίας το πάρτι δεν θα πραγματοποιηθεί γι' αυτό το μοντέλο και η οικογένειά της φρόντισε να μας βάλει για τα καλά σε Halloween διάθεση με μια 7λεπτη ταινία μικρού μήκους.

https://www.instagram.com/p/CVno2SyvJhD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι celebrities έχουν ήδη μπει για τα καλά σε mood με αρκετούς να δημοσιεύουν στο Instagram φωτογραφίες από τις εξόδους με τις Halloween στολές τους.

Πηγή κεντρικής: @irinashayk

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις καλύτερες Halloween μεταμφιέσεις των stars.