DWTS Αποχώρηση: Ο Λευτέρης Μητσόπουλος του Happy Day αποχώρησε - Μπερδεμένο το Twitter

Πατούλια Κατερίνα
DWTS Αποχώρηση: Ο Λευτέρης Μητσόπουλος του Happy Day αποχώρησε - Μπερδεμένο το Twitter

Ακόμα μια αποχώρηση στο DWTS αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε η Βίκυ Καγιά.

Ακόμα ένα βράδυ Κυριακής, ακόμα ένα live του DWTS, στο οποίο η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού για δύο λόγους.

Η Βίκυ κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της στο φινάλε κάνοντας πασαρέλα στο φινάλε του show χορού, όταν κριτές και παίκτες βγαίνουν στη σκηνή για έναν μεικτό χορό.

Καγιά hot και όποιος αντέξει!

Το λευκό τοπ και το μαύρο κοντό σορτσάκι της Καγιά αλλά και η κίνησή της έκανε το κοινό να ενθουσιαστεί και η ίδια έδειξε να χαίρεται ιδιαίτερα τη στιγμή αυτή.

Το δεύτερο σημείο, ήταν η ατάκα της Καγιά για την χρυσόσκονη με την οποία είναι πασπαλισμένο το σόου χορού, χρυσόσκονη που σίγουρα νιώθουν και οι τηλεθεατές στο σπίτι.

Ε, λίγο ήθελε το Twitter για να τρελαθεί με την ατάκα περί χρυσόσκονης και να την κάνει tweet.



Το πρώτο δεκάρι

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, το 3ο live του Dancing with the stars έκρυβε εκπλήξεις και μια αναπάντεχη αποχώρηση. Οι 15 celebrities χόρεψαν δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, η κριτής Μαρίνα Λαμπροπούλου έδωσε το πρώτο της δεκάρι ενώ όλοι απορούσαν αν είναι καλά στην υγεία της γιατί στο προηγούμενο Live δεν έδινε πάνω από 5 ενώ στο τέλος της βραδιάς ένα ζευγάρι αποχώρησε. Το πρώτο δεκάρι για το χορευτικό σόου ήρθε νωρίς και αναπάντεχα από την Μαρίνα Λαμπροπούλου, η οποία σε πλήρη μεταστροφή, έδωσε το το δεκάρι στη Χριστίνα Βραχάλη!

H Mαρίνα Λαμπροπούλου στο Queen.gr: «Πήρα την απόφαση να παλέψω τη ζωή μου για τον γιο μου και μόνο»

Αποχώρηση - έκπληξη

Αυτός που αποχώρησε τελικά ήταν ο Λευτέρης Μητσόπουλος με την παρτενέρ του Χριστίνα. Ο Λευτέρης είναι συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day και παρουσιάζει όλα εκείνα τα αστεία βιντεάκια.

Από την παρέα της Σταματίνας, είχε δώσει το παρών σε άλλο σόου και ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που αποχώρησε από το J2US.

Πάντως το κοινό ανακουφίστηκε που δεν είδε την πόρτα εξόδου η Μπέσσυ Αργυράκη η οποία βρέθηκε στην τελική δυάδα με την χαμηλότερη ψήφο του κοινού αλλά δεν ήταν εκείνη που αποχώρησε τελικά.