Κόνι Μεταξά: Η κολλητή του Τάσου Ξιαρχό πήρε θέση για το επίμαχο βίντεο (photos)

Κόνι Μεταξά: Η κολλητή του Τάσου Ξιαρχό πήρε θέση για το επίμαχο βίντεο (photos)

Με ένα story η Κόνι, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Περισσότερα από 15 χιλιάδες σχόλια γράφτηκαν για το hastag #ξιαρχο και το θέμα συνεχίζει να είναι πρώτο στα trends του Ελληνικού Twitter. Φυσικά, το Twitter συνεχίζει να αντιδρά στο βίντεο το οποίο ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχόπουλος εξέθεσε σε στόρι μια κοπέλα σε διπλανό από το δικό του τραπέζι, στο οποίο έκανε bullying για τα κιλά της.

Το βίντεο ντροπής του Ξιαρχό

«Όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Ότι όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα. Κοιτάξτε», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο χορογράφος ο οποίος στη συνέχεια δείχνει και το πρόσωπο της κοπέλας.

Το βίντεο συνεχίζεται με τον Ξιαρχό να είναι κλεισμένος στην τουαλέτα, να παραδέχεται πως η κοπέλα είδε το βίντεο και του απάντησε και ο ίδιος τονίζει πως έχει πει στη φίλη του να τον ειδοποιήσει για το πότε θα φύγει το κορίτσι του βίντεο για να βγει από την τουαλέτα.

Δες το βίντεο και όσα έχουν συμβεί εδώ

H Kόνι πήρε θέση:

Πολλά φαίνεται να είναι τα μηνύματα που έχει λάβει τις τελευταίες ώρες η Κόνι Μεταξά με αφορμή τον σάλο που δημιουργήθηκε με τον πάλαι ποτέ καλό της φίλο Τάσο Ξιαρχό.

Η Κόνι Μεταξά θέλοντας να διαχωρίσει τη θέση της από αυτή του χορογράφου και τον τρόπο που φέρθηκε στην κοπέλα που βρέθηκε δίπλα του στο εστιατόριο, έγραψε στον λογαριασμό στο Instagram και στο Facebook τα εξής:

«Δεν ευθύνομαι για τις μα@@@@ες των άλλων. Ευθύνομαι για την απόσταση που βάζω ανάμεσα σε μένα και σε αυτούς».



Η σχέση της Μεταξά με τον Τάσο

Κόνι και Τάσος ήταν ζευγάρι στο J2US πριν δύο χρόνια, οπότε και κέρδισαν το σόου με το ξεχωριστό τους ταλέντο. Μετά το σόου, Κόνι και Τάσος έβγαλαν και κοινό τραγούδι με σχεδόν 7 εκατομμύρια views στο Youtube.



Στις αρχές Οκτωβρίου, ο Τάσος είχε αποκαλύψει πως μετά από μήνες που υπήρξε τσακωμένος με την Κόνι, τα είχαν ξαναβρεί.



Προφανώς, όμως, η σχέση τους δεν θα είναι ποτέ όπως παλιά.