Αποστομωτική η Δανάη Μπάρκα στο ξεκίνημα του Πάμε Δανάη: «Φορέστε ρίγες, φορέστε ό,τι θέλετε»

Πατούλια Κατερίνα
Αποστομωτική η Δανάη Μπάρκα στο ξεκίνημα του Πάμε Δανάη: «Φορέστε ρίγες, φορέστε ό,τι θέλετε»

Με ριγέ τοπ και κοντή denim φούστα έκανε πρεμιέρα η Δανάη Μπάρκα, στέλνοντας μήνυμα δύναμης στα θύματα bullying για τα κιλά τους. 

Το βίντεο του Τάσου Ξιαρχό στο Instagram στο οποίο έκανε bullying σε ένα κορίτσι που βρέθηκε δίπλα του σε εστιατόριο και το χλεύασε για τα κιλά και την απόφασή του να φορέσει ρίγες, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Από νωρίς χτες, η Δανάη Μπάρκα είχε αντιδράσει στον λογαριασμό της στο Instagram με ένα post.

Μπάρκα, Χρηστίδου και Ζαρίφη απάντησαν με ρίγες στο βίντεο του Τάσου Ξιαρχό που προκάλεσε οργή

«Αύριο πρωί,τα λέμε με πρωινό καφέ και…τις ρίγες μας. Γιατί τα ρούχα είναι για να τα φοράμε οποίοι θελουμε,όπως θέλουμε,σε ο,τι χρωμα και μέγεθος θελουμε και κανείς να μην τα κρίνει. Γιατί ο κόσμος μας δεν δημιουργήθηκε για να «κριθεί» αλλά για να αγαπηθεί
Καληνύχτα ΚΟΥΚΛΕΣ και ΚΟΥΚΛΟΙ. Καλό μήνα! Με Α Γ Α Π Η & Σ Ε Β Α Σ Μ Ο», είχε γράψει η Δανάη.


https://www.instagram.com/p/CVtX09RM2bg

Η σημερινή εμφάνιση της Δανάης:

Με τοπ με ρίγες και denim κοντή φούστα εμφανίστηκε η Δανάη στο ξεκίνημα της εκπομπής της και εννοείται πως μίλησε για το βίντεο του Τάσου Ξιαρχό.

«Πολλοί άνθρωποι έχουν δει το Σαββατοκύριακο τον σάλο που έγινε με την ανάρτηση ενός γνωστού ανθρώπου σε σχέση με ένα κορίτσι το οποίο δεν γνώριζε ότι ανέβηκε στα social media του συγκεκριμένου ανθρώπου και φόραγε ρίγες και ήταν λίγο εύσωμη.

Προφανώς έγινε ντόρος και ο καθένας έχει την άποψη του. Θέλω να πω σε περίπτωση που το βίντεο αυτό πέσει στα χέρια ενός παιδιού ή μιας μαμάς που έχει ανασφάλεια για το παιδί ή για τον εαυτό της και επειδή είναι πολλοί εκεί έξω που έχουν νιώσει υποδεέστεροι ενώ δεν έπρεπε, θέλω να τονίσω πως δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος εκεί έξω, όλοι είμαστε σημαντικοί και απαραίτητοι στον κόσμο και όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε σε τρίτους ή στην κοινωνία, χαλάμε την προσωπικότητά μας.



Να μας αγαπάμε, να μας φροντίζουμε και να μας προσέχουμε και αν πρέπει να σκορπάμε ένα πράγματα εκεί έξω ας είναι η αγάπη. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο και καλύτερο. Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα ωραία τους στοιχεία και είναι ωραίο να φωτίζουμε τις φωτεινές πλευρές μας.



Να φοράτε ρίγες, να φοράτε ό,τι θέλετε και αν αισθάνεστε κάποια στιγμή πιο δυνατοί από κάποιον άλλο, να τον προστατεύετε γιατί μπορεί στη θέση ενός κοριτσιού που εκτίθεται ή που υπέστη bullying να βρεθούμε εμείς αύριο ή το παιδί μας.
Να βγάζουμε νύχια για όλους τους ανθρώπους, γιατί ό,τι γίνεται στον διπλανό, αφορά άμεσα και εμάς», είπε η Δανάη.