Γνωστός ηθοποιός από τις 'Αγριες Μέλισσες είναι ο σύζυγος της Βασιλικής από τον Σασμό!

Κατερίνα Μπούσιου
Γνωστός ηθοποιός από τις 'Αγριες Μέλισσες είναι ο σύζυγος της Βασιλικής από τον Σασμό!

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο σύζυγός της Γιάννης Νταλιάνης συνεργάζονται φέτος στο θέατρο.

Είναι εν δυνάμει φέτος ανταγωνιστές, αφού τα δύο σίριαλ που πρωταγωνιστούν, ο Σασμός στον Alpha για την Μαριλίτα Λαμπροπούλου που κάνει τον ρόλο της Βασιλικής, αλλά και ο σύζυγός της Γιάννης Νταλιάνης που υποδύεται τον δικηγόρο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1, δίνουν σκληρή μάχη φέτος στο prime time.


https://www.instagram.com/p/CVTWsSGIIez/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γνωριμία τους έγινε σε τηλεοπτική σειρά

Μπορεί η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στον Σασμό να είναι η γυναίκα που είναι ερωτευμένος ο Μαθιός, αλλά στην πραγματική της ζωή είναι η σύζυγος του Γιάννη Νταλιάνη με τον οποίο μάλιστα γνωρίστηκαν το 2015 στην αστυνομική σειρά «Ίχνη» του Mega που είχε χαρακτηριστεί τότε ως το ελληνικό CSI. Φυσικά η ηθοποιός τα προηγούμενα χρόνια είχε κάνει μια πολύ μεγάλη επιτυχία στο ντεμπούτο της στην μικρή οθόνη ως το κορίτσι του Αλέξη Γεωργούλη στο «Εραστής δυτικών προαστίων». Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της:«Με τον Eραστή δυτικών προαστίων, ήταν σαν να μην είχα φύγει ποτέ από την τηλεόραση. Η απόφασή μου να κάνω οικογένεια, τα δύο μου κορίτσια, και το θέατρο με έκαναν να αφήσω την τηλεόραση. Αλλά η πανδημία τα άλλαξε όλα, μεγάλη η οικονομική κρίση, και ήρθε ο Σασμός με αυτό το δελεαστικό σενάριο και τους καλούς συντελεστές. Οπότε, είπα “να μια ωραία στιγμή”»



«Δεν έχουμε ανταγωνισμό μεταξύ μας…»

Το ζευγάρι που φέτος θα συνεργαστεί θεατρικά μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και για την μεταξύ τους σχέση, δηλώνοντας μάλιστα πως δεν έχουν ανταγωνισμό μεταξύ τους επειδή παίζουν σε δύο τηλεοπτικές σειρές, σε δύο τηλεοπτικά κανάλια που είναι εν δυνάμει αντίπαλες στο prime time.



Όσο για τις εξελίξεις στον Σασμό, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου προτίμησε να μην μιλήσει ούτε να δώσει κάποιο spoiler. Ωστόσο όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει σε πολλά επεισόδια από τώρα (υπολογίστε από την νέα χρονιά) θα έχουμε δραματικές εξελίξεις με τον ρόλο της.

(Πηγή φωτογραφιών: NDP photo agency-Instagram)

Spoiler Σασμός: Γιατί η Καλλιόπη δολοφονεί την Βασιλική; Ποιος είναι ο δεύτερος θάνατος;

Μέχρι τότε όμως η τηλεοπτική Βασιλική θα έχει να αντιμετωπίσει ένα σωρό δυσκολίες, γιατί τα μυστικά του παρελθόντος με την βεντέτα των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων με ένα τρόπο θα επηρεάσουν και εκείνη.