Spoiler Σασμός: Γιατί η Καλλιόπη δολοφονεί την Βασιλική; Ποιος είναι ο δεύτερος θάνατος;

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Σασμός: Γιατί η Καλλιόπη δολοφονεί την Βασιλική; Ποιος είναι ο δεύτερος θάνατος;
 Πως θα αντιδράσει ο Μαθιός; Τι θα κάνει ο Νικηφόρος αλλά και τι θα συμβεί με τον γιο της Ανθούλας που έρχεται στην Κρήτη; 

Η ζωή και ο θάνατος κάνουν ένα περίεργο παιχνίδι, στο Σασμό του Alpha που συνεχίζει να έχει πρωτιές στην τηλεθέαση. Η Αργυρώ ξεκινά να σκαλίζει το παρελθόν Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων, ο χαμένος γιος της Ανθούλας έρχεται στην Κρήτη να αναζητήσει την βιολογική του μητέρα και ο Μαθιός θα χάσει τον έρωτα της ζωής του. Το Game of thrones της...Κρήτης έχει ακόμη πολύ σασπένς. Και αρκετές ανατροπές! Απαραίτητες για να μας κρατούν σε αγωνία!


https://www.instagram.com/tv/CVkQIquAAgT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το παιδί...της βεντέτας, έρχεται στην Κρήτη

Ο νέος γιατρός, ο Άγγελος, εμφανίζεται στο νησί όχι μόνο για να πιάσει δουλειά αλλά για να ανακαλύψει τις ρίζες του. Σε ένα απαραίτητο flashback στο χρόνο θα δούμε τη σκηνή όπου πεθαίνει η μητέρα του και το μόνο που προλαβαίνει να του πει είναι πως είναι υιοθετημένος. Από κάποια λίγα στοιχεία που βρίσκει και θα τα δούμε στα επόμενα επεισόδια, φτάνει στην Κρήτη. Δεν ξέρει όμως ακόμη ποιοι είναι οι αληθινοί γονείς του. Και πως αυτός ο έρωτάς τους ξεκίνησε την μεγάλη βεντέτα που κορυφώθηκε με δύο φόνους. Και έβαλε την οικογένεια Βρουλάκη αντιμέτωπη με την οικογένεια Σταματάκη και την Αργυρώ με τον Αστέρη πλέον στη...μέση.

Spoiler Σασμός: Έρχεται ο άγνωστος αδελφός της Αργυρώς και κάνει δεσμό με την Στέλλα



Από την αντίθετη πλευρά της έρευνας πηγαίνει η Αργυρώ. Που επίσης ξεκινά τις έρευνες για να δει για ποιο λόγο οι συγγενείς του πατέρα της σκότωσαν στην φυλακή τον πατέρα του Αστέρη και κυρίως για ποιο λόγο οι δύο άντρες ξεκίνησαν την βεντέτα. Η γιαγιά Βρουλάκη ξαναπηγαίνει έντρομη στον παπά ο οποίος ειδοποιεί με την σειρά του τον Αντώνη. Με τίποτε δεν θέλει να ανακαλυφθεί το παρελθόν. Και κυρίως με τίποτε δεν θέλει να το ανακαλύψει και η νύφη της. Η Μαρίνα δεν γνωρίζει πως ο σύζυγος της την έχει απατήσει με την αδελφή του Σταματάκη. Δυστυχώς.



Ο Μαθιός χάνει τον έρωτά του

Ο σκηνοθέτης του Σασμού, Κώστας Κωστόπουλος ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αφού μίλησε για την αναπάντεχη επιτυχία της σειράς, επιβεβαίωσε τα spoiler και μίλησε για τους δύο φόνους που θα έχουμε στην συνέχεια της σειράς. 'Οπως και για το αν τελικά ο Νικηφόρος είναι ο πραγματικός γιός του Μαθιού. Γιατί αυτή και μόνο η υποψία είναι πολύ βασική για την συνέχεια και για το κίνητρο του Μαθιού να σκοτώσει τον Στεφανή. Ο σκηνοθέτης φυσικά δεν μας αποκάλυψε τα ονόματα και τους πρωταγωνιστές που θα δοκιμαστούν. Αυτό θα σας το κάνουμε εμείς σήμερα. Σας αποκαλύπτουμε λοιπόν τι θα γίνει στην συνέχεια με το αγαπημένο μας ζευγάρι το οποίο θα περάσει την πιο δραματική στιγμή του.


https://www.instagram.com/p/CVf4iRZK4Yf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σασμός: Βροχή τα σχόλια στο Twitter για την ερωτική σκηνή Μαθιού και Βασιλικής

Ο ένας από αυτούς τους φόνους, όπως θα σας αποκαλύψουμε είναι της Βασιλικής. Χρονικά έχουμε λίγο ακόμη διάστημα μέχρι να τον δούμε να συμβαίνει στην οθόνη μας. Αλλά δεν θα δούμε και ξεκάθαρα ποιος κρύβεται πίσω από το κοφτερό μαχαίρι που της στερεί τη ζωή. Ποιος στήνει καρτέρι στο νεκροταφείο και ποιος θέλει να την σκοτώσει όχι λόγω βεντέτας, αλλά για να να την εκδικηθεί. Και αυτή είναι η Καλλιόπη, μόλις καταλάβει αφενός πως ο Μαθιός την αγαπά, αλλά και μόλις η Βασιλική καταλάβει πως εκείνος είναι ο δολοφόνος του άντρα της.

nikiforos mathios

Η σοκαριστική συνέχεια αφορά στον Μαθιό που δεν θα αντέξει αυτό τον θάνατο. Και τότε θα τον δούμε όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί. Αγριεμένος θα προσπαθήσει να ζητήσει εκδίκηση. Δεν θα τον ενδιαφέρει ποια τίποτε και κανένας. Αν εξαιρέσουμε τον Νικηφόρο.

Δείτε στη photo gallery που ακολουθεί και νέες αποκαλύψεις