Βασάλος- Βαλαβάνη και Κατσούλης - Ρουμελιώτη: Η κοινή φωτογραφία από νυχτερινή έξοδο

Βασάλος- Βαλαβάνη και Κατσούλης - Ρουμελιώτη: Η κοινή φωτογραφία από νυχτερινή έξοδο

Τα δύο ζευγάρια του Survivor πρόδωσαν την κοινή εμφάνιση με ένα story στο Instagram.

Είναι από εκείνες τις σχέσεις που μπορεί να ξεκινούν ή να συνεχίζονται μέσα σε ένα riality αλλά αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου και μετά από το παιχνίδι και μετά την έκθεση στην τηλεόραση.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που είχαν μια κοινή νυχτερινή συνάντηση με το ζευγάρι του φετινού Survivor, Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ευρυδίκη και Κωνσταντίνος:

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2018, στο πρώτο Survivor όπου έγινε και η πρώτη γνωριμία. Η Ευρυδίκη στην ομάδα των διασήμων και ο Κωνσταντίνος στην ομάδα των Μαχητών. Λίγο μετά το ριάλιτι επιβίωσης ήρθαν οι πρώτες κοινές εμφανίσεις και λίγο καιρό μετά έγινε και η επιβεβαίωση του δεσμού. Το ζευγάρι είναι αχώριστο από το 2018 και συγκατοικεί ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Κωνσταντίνος γιόρτασε τα γενέθλιά του σε ένα party- έκπληξη που οργάνωσε η αγαπημένη του.

Ο Σάκης Κατσούλης παραδέχτηκε πως έχει ψάξει το κινητό της Μαριαλένας


https://www.instagram.com/p/CVsd0SKNsa3

Σάκης και Μαριαλένα

Ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor του 2020 μετά την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και σύντομα ήρθαν κοντά. Τα δύο παιδιά ήταν ζευγάρι για πάνω από έναν χρόνο ενώ χώρισαν λίγους μήνες προτού μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Μέσα στο παιχνίδι ήταν αχώριστοι με τον Κατσούλη να είναι εκείνος που κέρδισε τελικά το ριάλιτι. Μετά την έξοδό τους από το Survivor Μαριαλένα και Σάκης είναι αχώριστοι χωρίς όμως να θέλουν να βάζουν ταμπέλα στη σχέση τους.


https://www.instagram.com/p/CSmVXIYMJXX

Βαλαβάνη - Βασάλος: Καλεσμένοι σε λαμπερό γάμο στη Μύκονο - Η δεξίωση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η κοινή έξοδος των δύο ζευγαριών:

Τα δύο ζευγάρια με κοινό παρανομαστή το Survivor, βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Θοδωρής Φέρρης. Και μπορεί στον φακό των παπαράτσι να μην υπήρξε κοινή πόζα, στο Instagram όμως ο Σάκης Κατσούλης πρόδωσε με ένα story την κοινή εμφάνιση.

Δες τη φωτογραφία παρακάτω.