Αϊβάζης-Κορινθίου: Η πρώτη φωτογραφία στα social μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αϊβάζης-Κορινθίου: Η πρώτη φωτογραφία στα social μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό

Ο Γιάννης Αϊβάζης επέστρεψε στο σπίτι του.

Μια δύσκολη εβδομάδα πέρασε ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος διαγνώστηκε με κορονοϊό και νοσηλεύτηκε για 7 ημέρες στο νοσοκομείο. Την πρώτη ανάρτηση έκανε την προηγούμενη εβδομάδα, ο ίδιος ο Γιάννης Αϊβάζης, μέσα από το νοσοκομείο, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον ορό.

Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα και ενώ ακόμη νοσηλευόταν, ο Γιάννης Αϊβάζης έκανε μια ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο γράφοντας: «Αγαπημένοι μου φίλοι σας ευχαριστώ πολύ για την μεγάλη συμπαράσταση και στήριξή σας αυτή την δύσκολη στιγμή. Όλα βαίνουν καλώς, να ακούτε τους ειδικούς και να ξέρετε ότι δεν είμαστε άτρωτοι. Τα λέμε σύντομα! ΓΑ!».

yannisaivazis 248333049 568279797729375 6205719674628469117 n

Το μήνυμα πριν το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Επτά ημέρες νοσηλεύτηκε με κορονοϊό ο γνωστός ηθοποιός και λίγο πριν επιστρέψει στο σπίτι του έκανε μια ανάρτηση στο Instagram account του και άφησε ένα μήνυμα στους fans του.



«7 ολόκληρες μέρες με πόνο , σκέψεις και ανθρώπους να φεύγουν για τον «ύπνο μπας και σωθούν δίπλα σου. Ώρα να πάω λοιπόν σπίτι μου, ευγνώμων για τους ανθρώπους που με φρόντισαν, για τους ανθρώπους που με στήριξαν για την οικογένεια μου.

Σας ευχαριστώ για ΟΛΑ!! Προστατευτείτε !!!», έγραψε στο caption που συνόδευε τη φωτογραφία του.


https://www.instagram.com/p/CVunWf3tNYW

Το πρώτο post μετά την επιστροφή στο σπίτι

Πριν από είκοσι περίπου λεπτά, η Μαρία Κορινθίου ανέβασε στο Instagram account της, ια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τον σύζυγό της, ο οποίος έχει επιστρέψει στο σπίτι και το caption που συνοδεύει τη φωτογραφία αναφέρει: «Home», μαζί με μια κόκκινη καρδιά.

Σχόλια και likes κατέκλυσαν το post της, στο οποίο εύχονταν περαστικά στο ζευγάρι.

Με κορονοϊό και η Μαρία Κορινθίου

Λίγες ημέρες πριν ο Γιάννης Αϊβάζης πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε μέσω Instagram πως νοσεί κι εκείνη από covid, με τα συμπτώματά της να είναι ήπια, και χωρίς κάτι ανησυχητικό.

«Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid….. Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί.

Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από την στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη, μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα. Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνετε όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάσσουμε τους γύρω μας. Δυστυχώς εκδηλώθηκε Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πια επίσημα με rapid.

Προς το παρόν έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνο συμπτώματα: δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση.

Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να ανέβηκε.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ Ο Νοέμβριος έρχεται άγριος».


https://www.instagram.com/p/CVnJrfco5v_

Εξέλιξη για τη δική της κατάσταση στην υγεία της δεν έχει υπάρξει από εκείνη την ημέρα, όμως στη φωτογραφία φαίνεται να είναι και οι δύο καλύτερα.