Εκτός GNTM 4 o Γιάννης- Το βίντεο που μαρτύρησε την αποχώρησή του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εκτός GNTM 4 o Γιάννης- Το βίντεο που μαρτύρησε την αποχώρησή του

Ακόμη ένας παίκτης του GNTM που δεν βρίσκεται στο σπίτι πια.

Το Greece’s Next Top Model έχει επιστρέψει δυναμικά στην οθόνη σου, και φέτος είναι η δεύτερη φορά που είναι μεικτό –boys and girls-. Το αποψινό (1/11) επεισόδιο μάλιστα, έχει και μια έκπληξη αφού μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Βασίλη Παρωτίδη, και για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια, θα έχει την είσοδο ενός επιλαχών.

Αυτό όμως θα το παρακολουθήσεις σε λίγη ώρα από τώρα. Οι γραμμές αυτές γράφονται, καθώς ακόμη ένας παίκτης του GNTM βρίσκεται εκτός.



Το «quadrifolio» διαλύεται και ακόμη ένας παίκτης είναι εκτός

Κάθε χρόνο στο GNTM υπάρχει μια κλίκα παικτών, η οποία κρίνει, κοροϊδεύει και θεωρεί πως 100% είναι καλύτεροι του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να μην είναι οι αγαπημένοι του κοινού.

Το 2018 υπήρχε η «τριάδα φωτιά», το 2019 οι «FF», το 2020 είχαμε τους «Campaign», φέτος υπάρχουν οι «quadrifolio», ομάδα που απαρτίζεται από τους Αγγαίο, Ναπολέων, Γιάννη και Βασίλη.



Ήδη ένα μέλος της ομάδας έχει αποχωρήσει οικειοθελώς, όπως είδες την προηγούμενη Τρίτη (26/10), ενώ έχει γίνει γνωστό πως και ο Ναπολέων βρίσκεται εκτός παιχνιδιού. Τώρα ένα βίντεο δείχνει πως και ο Γιάννης είναι εκτός παιχνιδιού.

GNTM 4: Ο Βασίλης αποχώρησε οικειοθελώς κι έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram

Ο Γιάννης Μπούτος δεν είναι στο GNTM 4 πια και υπάρχει βίντεο που το αποδεικνύει

Μπορεί οι τρεις του «»quadrifolio που έμειναν να μπαίνουν στη δεκάδα, όμως καθώς φαίνεται δεν φτάνουν και πολύ μακριά. Ναπολέων και Βασίλης είναι ήδη εκτός, ενώ τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί και βίντεο του Γιάννη να διασκεδάζει σε κλαμπ της πρωτεύουσας.

Την ανάρτηση/ αποκάλυψη έκανε το Instagram account της Soula Glamorous, η οποία ανέβασε σε μορφή story το βίντεο με τον παίκτη του GNTM να διασκεδάζει.



Οι πρώτοι 5 που μπαίνουν στην τελική δεκάδα

Πρόσφατα έγιναν γνωστοί οι πέντε πρώτοι παίκτες που έφτασαν στην τελική δεκάδα, με τον Ναπολέων και τον Αγγαίο να βρίσκονται μέσα σε αυτούς. Tην πεντάδα σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έγινε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη συμπληρώνουν οι Στυλιανός Φλωρίδης, Όλγα Ντάλλα και Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.

GNTM: Οι 5 που μπαίνουν δεκάδα – Η βόλτα μοντέλου εκτός παιχνιδιού επιβεβαιώνει την πρώτη αποχώρηση

Είναι άγνωστο ακόμη αν ο Γιάννης καταφέρνει να φτάσει στη δεκάδα, αλλά πολύ σύντομα θα το ανακαλύψουμε.