GNTM 4: Ο Βασίλης αποχώρησε οικειοθελώς κι έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM 4: Ο Βασίλης αποχώρησε οικειοθελώς κι έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram

Όσα έγραψε ο παίκτης λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης.

Το χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model ξεκίνησε με ανατροπές και εκπλήξεις. Λίγο μετά την αποχώρηση του Θάνου κι ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα στο σπίτι, οι υπεύθυνοι παραγωγής του reality μοντέλων, πήραν τα παιδιά από το σπίτι και τα μετέφεραν για δύο εβδομάδες σε άλλο χώρο, εξαιτίας των πυρκαγιών στις Αφίδνες.

Μόλις επέστρεψαν τα πράγματα είχαν αλλάξει. Η Κυβέλη είχε αλλάξει παρέες, αφού η προηγούμενη τη μείωνε συνεχώς και την έκανε να νιώθει άσχημα, ενώ η ομάδα του quadrifolio επέστρεψε με ένα μέλος λιγότερο.



Η οικειοθελής αποχώρηση του Βασίλη

Ο Βασίλης Παρωτίδης ακουγόταν εδώ και καιρό πως ήταν εκτός παιχνιδιού, και οι φωτογραφίες που κάθε τόσο κυκλοφορούσαν ήταν η απόδειξη. Στις διακοπές ο Βασίλης πήρε τον χρόνο του και αποφάσισε πως τελικά θέλει να αποχωρήσει από το GNTM, αφήνοντας πίσω τους τρεις φίλους του και δίνοντας την ευκαιρία στην Ειρήνη, να προστεθεί στη τετράδα.



Συγκεκριμένα στο αποχαιρετιστήριο βίντεο που έστειλε, ανέφερε: «Μόλις έχω βγει από το σπίτι του GNTM, έχω αποχωρήσει οικειοθελώς. Είναι μια απόφαση που θα σας φανεί περίεργη, αλλά γενικότερα την τελευταία εβδομάδα, ήμουν αρκετά πιεσμένος και θεωρούσα ότι αυτό μπορεί και να με επηρεάσει στα σετ και στην απόδοσή μου, που δεν το θέλω σε καμία περίπτωση, γιατί το modelling είναι κάτι που με ολοκληρώνει σαν άνθρωπο, με γεμίζει, και αυτός είναι και ο λόγος που ήρθα στο GNTM εξαρχής.

GNTM 4: Η οικειοθελής αποχώρηση του Βασίλη και η αλλαγή της Κυβέλης έκαναν το Twitter να αντιδράσει

Έχω μια αξιόλογη πορεία που αποφασίζω συνειδητά να λάβει τέλος εδώ, γεμάτος εμπειρίες, γεμάτος από όλο αυτό το κλίμα που μου άρεσε… και τίποτα δεν σταματάει εδώ».

Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, ο Βασίλης έκανε τη δική του ανάρτηση στο Instagram γράφοντας: «Μια πολύ δυνατή εμπειρία με έντονα συναισθήματα φτάνει μέχρι εδώ για εμένα. Τα έζησα όλα στο φουλ! Ενθουσιασμό, χαρές, επιτυχίες, λύπες, πίεση, άγχος κι αλλά πολλά που δεν τα χωράει ένα ποστ ή ένα στόρι. Είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που γνώρισα εκεί, για αυτούς που με στήριξαν σε όλη την πορεία και με στηρίζουν ακόμα.


https://www.instagram.com/p/CVghRI1siHO

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους τους δικούς μου ανθρώπους που ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό το πρότζεκτ με την αγάπη τους κι την αμερόληπτη πίστη τους σε εμένα since day one, ακόμα και σε στιγμές που ούτε ο ίδιος δεν πίστευα στον εαυτό μου. Και φυσικά ένα θερμό ευχαριστώ στην παραγωγή του Gntm που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία, στον coach (@yiorgoskaravas_official ) και στους κριτές (@genevievevv @ismini_mini @angelosbratis @skoulos ) για την βοήθεια κι τις συμβουλές που μου παρείχαν!

GNTM 4 spoiler: Ο Βασίλης είναι εκτός σπιτιού- Τι συνέβη με το φαβορί

Τέλος, όλοι εσείς που με στηρίζετε και με καταλαβαίνετε να ξέρετε πως εκτιμώ απεριόριστα όλη αυτή την υποστήριξη και είμαι υπερβολικά χαρούμενος για όλα τα όμορφα μνήματα που μου στέλνετε. Δεν θα πω άλλα εδώ. Η ψυχική μας υγεία είναι πάνω απ’ όλα, αυτό είναι αυτονόητο!

Δεν τελείωσε τίποτα τώρα. Τα καλύτερα έρχονται και είναι πολλά. We just started! Stay positive».