Άγριες Μέλισσες: Το νέο κορίτσι του Νικηφόρου και η σχέση με τον... Μαθιό από τον Σασμό

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Το νέο κορίτσι του Νικηφόρου και η σχέση με τον... Μαθιό από τον Σασμό

Ποιά είναι η ηθοποιός Μελίνα Λεφαντζή που θα υποδυθεί το νέο κορίτσι του Νικηφόρου. Τι θα συμβεί με τον έρωτά τους και ποιές είναι οι νέες εξελίξεις;  

Ο Νικηφόρος Σεβαστός, αποφασίζει πως θα πρέπει να ξαναφτιάξει τη ζωή του, ειδικά μετά την αθώωσή του πατέρα του Δούκα, την οποία θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες του ANΤ1. Το διαζύγιο με την Ασημίνα βγαίνει, γνωρίζει την Ρένα και αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή. Τον ρόλο της Ρένας, θα υποδυθεί η νεαρή ηθοποιός Μελίνα Λεφαντζή, η οποία στο παρελθόν είχε συνεργαστεί στο θέατρο με τον Δημήτρη Λάλο, τον γνωστό και αγαπημένο μας Μαθιό από τον Σασμό.


https://www.instagram.com/p/CD8xWzYpXhz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ζήλεια και έρωτας πάνε μαζί

Αναμενόμενη η αθώωση του Δούκα και η μόνη που δεν το βάζει κάτω είναι η Πηνελόπη. Ο Νικηφόρος ως πιο ρεαλιστής ξέρει ότι δεν βγάζει πουθενά το να συνεχίζουν να ασχολούνται μαζί του. Κλείνει το κεφάλαιο με την Ασημίνα και παρόλο που υπογράφεται το διαζύγιο τους, εκείνος συνεχίζει να την ζηλεύει, ειδικά την σχέση της με τον Πέτρο. Η Ρένα μπαίνει ξαφνικά λοιπόν στην ζωή του, ερχόμενη να δουλέψει στο μαγαζί που έχουν με τον Κωνσταντή και της ζητά να βγούν ραντεβού. Η Μελίνα Λεφαντζή που μπαίνει στο κάστ των Άγριων Μελισσών, είναι μια νέα ηθοποιός που έχει σπουδάσει στην δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και τα τελευταία τρία χρόνια έχει συμμετοχή σε αρκετές παραστάσεις. Μια από αυτές ήταν και η «Αρρώστια της νιότης» που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Λάλος - ο γνωστός μας αγαπημένος δολοφόνος του Σασμού- στο δικό του θέατρο το Tempus Verum.

Δημήτρης Λάλος: Όταν ο Μαθιός του Σασμού συνάντησε την Μυρσίνη των Άγριων Μελισσών

lalos lefantzi

*(Πηγή φωτογραφίας Tempusverum.com)

H Mελίνα Λεφαντζή είχε πεί σε παλαιότερη συνέντευξή της για το πότε κατάλαβε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός «Όταν ήμουν δώδεκα χρονών σ' ένα ταξίδι στην Αμερική είχα παρακολουθήσει μία παραστάση και με συνεπήρε τόσο που όταν τελείωσε είπα ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο απ' αυτό στο κόσμο»


https://www.instagram.com/p/CVm_xgNKDlf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Κωνσταντής δεν αφήνει σε ησυχία την Δρόσω

Μέχρι όμως να δούμε τον νέο έρωτα στο Διαφάνι το σημερινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες επισκιάζεται από την πανηγυρική αθώωση του Δούκα Σεβαστού. Αναμενόμενη η στεναχώρια και στις αδελφές Σταμίρη που παρεβρίσκονται στο δικαστήριο και οι μόνες που η οργή και η στεναχώρια έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, είναι η Δόμνα και φυσικά η Πηνελόπη. Ο Κωνσταντής δίνει μεγάλο αγώνα για να συγκρατήσει τα νεύρα του απέναντι και στην μητέρα του Μυρσίνη, αλλά το μυαλό του - ως συνήθως - δεν φεύγει από τη Δρόσω. Για αυτό και θα βρεθεί ξαφνικά μπροστά της την ώρα που κάνει πρόβες στο θέατρο, για να την θαυμάσει και για να την εμψυχώσει.

droso

Πάντως και ο αδελφός του Νικηφόρος δεν βγάζει από το μυαλό του την Ασημίνα. Κάνει όμως φιλότιμες προσπάθειες με την Ρένα.

Δείτε στην photo gallery που ακολουθεί μερικές ακόμη από τις σημερινές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες