Η Τζένη Μπαλατσινού έχει γενέθλια και κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο στην μοναδική ζωή της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Τζένη Μπαλατσινού έχει γενέθλια και κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο στην μοναδική ζωή της

Το ταλέντο στο τένις, η διεθνής καριέρα ως μοντέλο, οι δύο γάμοι, τα τέσσερα παιδιά της, ο καρμικός έρωτας. 

Η Σκορπίνα στο ζώδιο με τον σπάνιο δυναμισμό και την μοναδική αισθητική είναι ένα διαχρονικό fashion icon.

Το ταλέντο στο τένις, ο τίτλος της Σταρ Ελλάς και η διεθνής καριέρα ως μοντέλο, η καριέρα στην τηλεόραση, τα τέσσερα παιδιά της, οι δύο γάμοι και ο καρμικός έρωτας με τον Βασίλη Κικίλια. Η ζωή της Τζένης Μπαλατσινού, μιας δυναμικής γυναίκας που βρήκε τον τρόπο να κερδίσει τη ζωή της.

Η άγνωστη ιστορία για τα παιδικά της χρόνια


Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη στις 2 Νοεμβρίου 1970, η Τζένη Μπαλατσινού θα μπορούσε σήμερα να είναι μια διεθνής πρωταθλήτρια τένις, να έχει μια καριέρα εφάμιλλη της Μαρίας Σάκκαρη, με την οποία μάλιστα έχει παίξει και έναν φιλικό αγώνα μαζί. Η Τζένη Μπαλατσινού υπήρξε πρωταθλήτρια στο άθλημα από τα 12 της χρόνια μέχρι και τα 17 της.

mama balatsinou




(στην φωτογραφία ως μωρό ακόμη στην αγκαλιά της μητέρας της Σόνιας)



«Από τα 12 ως τα 17 έμεινα εσωτερική σε ένα αθλητικό σχολείο στη Γαλλία. Αν σκεφτώ ότι 12 ετών έφυγα και πήγα να μείνω μόνη μου σε ένα σχολείο που κάναμε οκτώ ώρες προπόνηση και διάβαζα διά αλληλογραφίας τα σχολικά μαθήματα, αντιλαμβάνομαι ότι ήταν κάτι πολύ δύσκολο, το οποίο όμως τότε δεν συνειδητοποιούσα. Το έβλεπα σαν περιπέτεια και ήμουν πολύ περήφανη για τον εαυτό μου. Από την άλλη, ήταν αφόρητη η μοναξιά. Τώρα το καταλαβαίνω, που γυρίζω πίσω. Μου έδωσε πάρα πολλά καλά όλο αυτό: να είμαι ανεξάρτητη, να αναπτύσσω την κρίση μου. Σκληραγωγήθηκα με τον καλό τρόπο», θα πει σε συνέντευξή της.






https://www.instagram.com/p/BTol3wVjfvy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading




Η τυχαία συνάντηση με την Κουντουρά και το μόντελινγκ


Ένας τραυματισμός θα βάλει φρένο στα όνειρά της και θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Θα κάνει μαθήματα τένις σε παιδιά και θα συναντηθεί εντελώς τυχαία με το μοντέλο Ξένια Κουντουρά, η οποία και θα προσπαθήσει να την πείσει να πάει στο πρακτορείο του αδελφού της Νίκου, ο οποίος στην συνέχεια με δική του πρωτοβουλία θα δηλώσει την συμμετοχή της στα καλλιστεία. Και κάπως έτσι θα γίνει σε ηλικία 19 ετών εστεμμένη ως Σταρ Ελλάς το 1990 και λίγους μήνες μετά θα κατακτήσει τον τίτλο της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός, ανοίγοντας έτσι το σπουδαίο κεφάλαιο της καριέρας της στο μόντελινγκ.








Ταλέντο και στην μικρή οθόνη


Παράλληλα με τα διεθνή catwalk και τις συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας, θα ξεκινήσει το μαγικό της ταξίδι στην τηλεόραση. Αυτό το ταξίδι είχε πολλές ενδιάμεσες παύσεις αλλά μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές. Αρχικά θα γίνει το κορίτσι του καιρού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 που παρουσίαζε τότε ο Τέρενς Κουικ. Το 1994 ήταν η παρουσιάστρια της εκπομπής «Star News» στο STAR και το 1995 θα βρεθεί ως συμπαρουσιάστρια στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά στο Bravissimmo. Θα κάνει αργότερα δική της εκπομπή ομορφιάς στο Mega, τα «Χείλια χρώματα», θα παίξει ως γκεστ σε τηλεοπτικές σειρές και σε ταινίες, αλλά παράλληλα θα είναι και ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στη μόδα και σε διαφημιστικές καμπάνιες. Η τηλεόραση θα ξαναμπεί στη ζωή της λίγα χρόνια αργότερα πάλι δυναμικά.

exofilla

Ο γάμος, το διαζύγιο, τα τρία της παιδιά


Ο ξαφνικός έρωτάς της με τον τότε ισχυρό εκδότη Πέτρο Κωστόπουλο, αρχικά στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη που θα κάνουν ένα χορευτικό act και μια κοινή συνέντευξη με την Σίντι Κρόφορντ στη συνέχεια, θα της αλλάξει τη ζωή. Ο γάμος τους το καλοκαίρι του 1996 στη Μύκονο, θα είναι το κοσμικό γεγονός της χρονιάς. Πολιτικοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι δίνουν το παρών. Αυτός ο γάμος θα κρατήσει μέχρι το 2012 και θα τους χαρίσει τρία υπέροχα παιδιά. Την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο.


https://www.instagram.com/p/CRLZssSLakP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading





Η ανακοίνωση μάλιστα του διαζυγίου τους θα γίνει λίγο μετά την λήξη της συνεργασίας τους στο Πρωινό mou στο Mega, το οποίο μάλιστα παρουσίαζαν μαζί. Λίγα χρόνια πριν η Τζένη Μπαλατσινού είχε ανοίξει και το δικό της επιχειρηματικό δρόμο στον χώρο της ομορφιάς, τoν οποίο εγκατέλειψε στην συνέχεια για να ασχοληθεί με το δικό της site το οποίο ωστόσο δεν είναι πλέον στην δική της ιδιοκτησία.




https://www.instagram.com/p/BOjuj_EARY6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading




Ο καρμικός έρωτας και ο γάμος με τον Βασίλη Κικίλια


Η τηλεόραση θα παίξει για δεύτερη φορά ένα πολύ όμορφο παιχνίδι στην προσωπική της μοίρα. Αρχικά με τον τότε βουλευτή της ΝΔ και μετέπειτα Υπουργό Υγείας και νύν Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, είχαν μια κοινωνικού τύπου γνωριμία, μέχρι τον Οκτώβριο του 2016 που θα τον καλέσει στην εκπομπή της Jenny Jenny στο Mega. Η χημεία τους θα γίνει από τότε αντιληπτή στους τηλεθεατές. Λίγους μήνες μετά θα γίνουν ζευγάρι και οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Πάτμο το επόμενο καλοκαίρι, θα πιστοποιήσει τον δυνατό τους έρωτα. «Με τον Βασίλη έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Μείναμε μαζί από τον πρώτο μήνα. Ξεπέρασα τα όριά μου και γιατί γνώρισα κάποιον πολύ γρήγορα στα παιδιά μου. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, χωρίς να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε πολλούς δύσκολους εξωγενείς παράγοντες. Όταν διακόψαμε για ένα διάστημα, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε πως αυτό που νιώθουμε δεν ήταν απλός ενθουσιασμός. Τότε καταλάβαμε πως δε μπορούμε να ζούμε χώρια» θα πει σε συνέντευξή της στο Down Town. Mετά τον μικρής διάρκειας χωρισμό τους, θα έρθει η επανασύνδεση και η πρόταση γάμου. «Συνέβη πολύ γλυκά, στον καναπέ, έπειτα από πολύ Νetflix, πολύ τρυφερά μου είπε: “Θέλω να είμαστε επίσημα οικογένεια. Τι λες;”»



balatsinou gamos


Ο γάμος τους στις 16 Ιουνίου του 2019 λίγο πριν ξεκινήσει η προεκλογική εκστρατεία του γαμπρού, θα γίνει στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, που έχει μια ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για την νύφη.

Ανήμερα Χριστουγέννων το 2020 θα έρθει στον κόσμο ο γιος τους Παναγιώτης – Αντώνιος, αλλά μαμά και γιος θα καθίσουν ένα μικρό διάστημα στο νοσοκομείο. Η ίδια στην συνέντευξή της στο Down Town είχε εξηγήσει το λόγο. «Είχα προαίσθημα ότι θα είναι ένας δύσκολος τοκετός. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μια φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις μέρες που έμεινα στην εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο. Κάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη ΜΕΘ νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί».



Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας βάφτισαν τον γιο τους - Οι πρώτες φωτογραφίες!


https://www.instagram.com/p/CRLz4S_sAQ3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading



Η βάφτιση του Κικίλια junior θα γίνει λίγους μήνες μετά στην Πάτμο και οι δυο γονείς δεν μπορούν να κρύψουν με τίποτε την ευτυχία τους. Μια ευτυχία που έχει πολλά κεφάλαια ακόμη στη ζωή τους.



Σήμερα, ο Βασίλης Κικίλιας σε μια ανάρτησή του στο Instagram εύχεται «στο κορίτσι του» χρόνια πολλά!


https://www.instagram.com/p/CVw99Qzsrlb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading





And life goes on...