Γη της ελιάς: Το κοινό έχει αναστατωθεί με τις απειλές της Χάιδως - Τις εννοεί ή μπλοφάρει;

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Το κοινό έχει αναστατωθεί με τις απειλές της Χάιδως - Τις εννοεί ή μπλοφάρει;

Η Χάιδω απειλεί να βλάψει τη Βασιλική και το Twitter έχει ξεσηκωθεί.

Η Χάιδω έχει αποθρασυνθεί τελείως στη Γη της ελιάς. Η οργή και η δίψα για εκδίκηση την έχουν κυριεύσει και δεν την κάνει καλά κανείς και τίποτα. Στο αποψινό επεισόδιο (2/11/21) βρίσκει τον Στάθη στο καφενείο του Πότη και τον απειλεί ανοιχτά ότι θα βλάψει την κόρη του, τη Βασιλική, ως εκδίκηση για το κακό που - στο μυαλό της - προκάλεσε στην οικογένειά της.

Το Twitter έγινε έξαλλο και άρχισε τις... δικές του αυστηρές προειδοποιήσεις προς τη Χάιδω. Παρ' όλα αυτά, στην πραγματικότητα, η χήρα του Πέτρου Στεφανέα δεν έχει σκοπό να κάνει κακό στη Βασιλική. Όλα είναι μέρος ενός δαιμονικού σχεδίου που καταστρώνει με βοηθό τον Νικόλα (Θοδωρή Μπουρδέκα), μια ιδιαίτερη παγίδα.

Γη της ελιάς: Η Χάιδω αντιμέτωπη με την ερωμένη του άντρα της - ο άγνωστος Βρεττάκος εμφανίζεται

Η Χάιδω βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησης

Μια πολύ μεγάλη εκδίκηση που δε θα σκεφτόταν ένα υγιές μυαλό, ετοιμάζει στον Στάθη Καπερνάρο η Χάιδω και ήδη στο αποψινό επεισόδιο βάζει το σχέδιό της σε εφαρμογή.

Το πρώτο μέρος του σχεδίου είναι να προκαλέσει τον Στάθη ώστε να την απειλήσει μπροστά σε κόσμο και να έχει άλλοθι για τον ψεύτικο πυροβολισμό που σχεδιάζει σε βάρος της. Ο Στάθης, ανυποψίαστος, πέφτει στην παγίδα της και μόλις αρχίζει να απειλεί ότι θα βλάψει τη Βασιλική, εκείνος γίνεται έξαλλος και μπλέκεται σε ακόμη έναν καβγά μαζί της.


https://www.instagram.com/p/CVu_VU9gSuA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο μεταξύ, σε μια κρίση θυμού, η Χάιδω αποκαλύπτει στον Φίλιππο τα πάντα για τον πατέρα του και εκείνος πέφτει από τα σύννεφα. Όλα αυτά επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την θλίψη του.



Θείος και ανιψιά συνανιούνται μετά από 20 ολόκληρα χρόνια

Το τηλεοπτικό κοινό συγκινήθηκε με τη σκηνή Λυκούργου και Ιάκωβου να αγκαλιάζονται μετά από τόσα χρόνια που ο Ιάκωβος Βρεττάκος είχε φύγει για το εξωτερικό. Οι δυο φίλοι βρίσκονται και το κουβάρι του παρελθόντος ξετυλίγει, η κουβέντα τους αποκαλύπτει στους τηλεθεατές τους λόγους που οδήγησαν τον Ιάκωβο να φύγει από τη Μάνη και να παραμείνει εξαφανισμένος για τόσα χρόνια.

Ο Ιάκωβος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανιψιά του, τη Μυρτάλη, και αποφασίζει να είναι η πρώτη από την οικογένεια των Βρεττάκων στην οποία θα αποκαλυφθεί. Έτσι, θείος και ανιψιά συναντιούνται για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια και η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη.

Δες στη photo gallery τα tweets εναντίον της Χάιδως.