Γιάννης Στάνκογλου: Ο ρόλος του Κυπραίου στις Άγριες Μέλισσες και η απόφαση για το μέλλον του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γιάννης Στάνκογλου: Ο ρόλος του Κυπραίου στις Άγριες Μέλισσες και η απόφαση για το μέλλον του

Ο Θωμάς Κυπραίος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στη σειρά.

Το βράδυ της Δευτέρας (1/11) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε καλεσμένο στην εκπομπή του τον Γιάννη Στάνκογλου. Ο ηθοποιός που έχεις δει σε εξαιρετικούς ρόλους τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο μίλησε για όλα και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Θωμάς Κυπραίος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στη σειρά, με τους φανς στο Twitter να τον αποζητούν ακόμη και σήμερα. Φαντάζεσαι να έπαιζε και τώρα στον τρίτο κύκλο παρέα με τους Νίκο Κουρή, Αιμίλιο Χειλάκη και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο;

kypraios

Η απόφαση για το μέλλον του και τα παιδιά του

Ο Γιάννης Στάνκογλου, μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για το πώς σκέφτεται το μέλλον του σε δυο-τρία χρόνια.



«Έχεις καθόλου στο πρόγραμμα στο μυαλό σου να πεις, θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά για κάποια χρόνια και μετά κάποια στιγμή να φύγω ή να κάτσω;», τον ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τον ηθοποιό να απαντά: «Ναι, ήδη το σκέφτομαι! Έχω συνομιλήσει με τον εαυτό μου και έχω πει ότι τα επόμενα τρία τέσσερα χρόνια θα δώσω λίγο boost να κάνω πράγματα που γουστάρω, και θέατρο και τηλεόραση και σινεμά άμα λάχει και μετά να μείνω εκτός έναν χρόνο κάνοντας πολύ λιγότερα πράγματα, και να μείνω με τα παιδιά μου, για τα παιδιά μου, όπου θέλουν τα παιδιά μου. Και πιστεύω ότι θα το καταφέρω».



Το παρελθόν του ως έφηβος και τα παιδικά του χρόνια

Ο Γιάννης Στάνκογλου στη συζήτηση που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα παιδικά-εφηβικά του χρόνια. Ο ηθοποιός τόνισε πως όταν ήταν έφηβος ήταν «άγριο νιάτο», φασαρτζής, έκανε καταλήψεις στο σχολείο και ήταν πάντα στις επάλξεις. Έψαχνε το δίκιο του και όχι μόνο για τον εαυτό του.

Αποκάλυψε μάλιστα, πως όταν ήταν έφηβος αρκετές ήταν οι φορές που η αστυνομία τον συνέλαβε και πήρε τηλέφωνο τους γονείς του. Μία από αυτές τις φορές ήταν στα 16 του που είχε πάει στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας σε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τον έπιασε η αστυνομία μαζί με άλλους 30 φιλάθλους για εξακρίβωση στοιχείων.



Το σχόλιο του Γιάννη Στάνκογλου για τις Άγριες Μέλισσες

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φυσικά δεν μπόρεσε να μην ρωτήσει τον Γιάννη Στάνκογλου για τις Άγριες Μέλισσες. Ο ηθοποιός στη συζήτησή τους ανέφερε, πως το νέο cast με τις προσθήκες των Παπασπηλιόπουλο, Κουρή, Χειλάκη είναι εξαιρετικό, και πως το έχει δει 4-5 φορές φέτος.



Όσο για τον ρόλο που ενσάρκωσε στις δύο πρώτες σεζόν; Ο Θωμάς Κυπραίος έχει μείνει χαραγμένος στο μυαλό του κοινού, και φυσικά τον μνημονεύουν κάθε τόσο μέσα από σχόλια στο Twitter. Μάλιστα, ο κόσμος ακόμη τον σταματάει στο δρόμο και του λέει πως η παρουσία του Κυπραίου στη σειρά ήταν κάτι πάρα πολύ έντονο που λείπει.