Χριστίνα Μπόμπα: Η αλλαγή στο σώμα της μετά την εξωσωματική και τη γέννα- Ο στόχος που έθεσε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χριστίνα Μπόμπα: Η αλλαγή στο σώμα της μετά την εξωσωματική και τη γέννα- Ο στόχος που έθεσε

Έτσι ετοιμάζεται να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της η Χριστίνα Μπόμπα.

Η Χριστίνα Μπόμπα από τότε που έγινε μανούλα διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως όλα είναι ρόδινα στη ζωή μιας νέας μανούλας. Η Αριάνα και η Φιλίππα φαίνεται να είναι πολύ ήσυχα μωράκια, όμως όπως ίσως έχεις παρατηρήσει κι εσύ τους αρέσει πολύ το φαγητό.

Οι δίδυμες κόρες των Μπόμπα-Τανιμανίδη είναι γλυκύτατες και κάθε story ή φωτογραφία στα social media τους, συγκεντρώνουν πλήθος likes και σχολίων. Η Χριστίνα Μπόμπα με κάποια stories της το βράδυ της Δευτέρας (1/11) αποκάλυψε πως οι μικρούλες ξύπνησαν 4 φορές για φαγητό με αποτέλεσμα εκείνη να κάνει story ακόμη και στις 7 το πρωί.

chrismpo 241823377 973788990078331 609473998612733340 n

Η αλλαγή στο σώμα της Χριστίνας Μπόμπα και ο στόχος που έθεσε

Η νέα χρονιά μπορεί να αργεί ακόμη για τα νέα resolutions, όμως η Χριστίνα Μπόμπα ξεκίνησε από νωρίς με τους νέους στόχους της.

Η παρουσιάστρια και influencer με ένα story αποκάλυψε πόσα κιλά ήταν πριν την εγκυμοσύνη της, πριν ξεκινήσει τη διαδικασία της εξωσωματικής, και πόσα κιλά είναι τώρα, μετά τη γέννηση των διδύμων της. Παράλληλα ανέβηκε στη ζυγαριά και αφού έδειξε πόσα κιλά είναι τώρα, έθεσε τον νέο της στόχο που θέλει να κατακτήσει.

Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη για τα κιλά που θέλει να χάσει και το τρίτο παιδί

Ποιος είναι ο στόχος που έθεσε η Χριστίνα Μπόμπα;

Η μέρα της Χριστίνας Μπόμπα ξεκίνησε με ένα story, στο οποίο ανέβηκε στη ζυγαριά, έδειξε πόσα κιλά είναι και έθεσε τον στόχο της, γι’ αυτά που θέλει να φτάσει.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε πριν την εγκυμοσύνη της ήταν 58 κιλά, με τη διαδικασία της εξωσωματικής πήρε 4 κιλά φτάνοντας τα 62 και αυτή τη στιγμή μετά και τη γέννα των διδύμων της είναι 70,7 κιλά. «Σήμερα είπα να ξεκινήσω διατροφούλα και γυμναστική και σκέφτηκα να σας δείξω που ξεκινάμε και που τελειώνουμε», έγραφε στο story η Χριστίνα αποκαλύπτοντας πως θέλει να χάσει 12 κιλά και να φτάσει στο βάρος που είχε πριν μείνει έγκυος.



Οι fans της τη ρώτησαν επίσης αν θα δείχνει τι τρώει, ενώ υπήρχαν και σχόλια που έλεγαν πως θα κάνουν μαζί της γυμναστική και διατροφή.