Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την πρώτη εγκυμοσύνη και η συμβουλή που δεν άκουσε

Πατούλια Κατερίνα
Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την πρώτη εγκυμοσύνη και η συμβουλή που δεν άκουσε

Η Ελένη συνηθίζει πια να μιλάει ανοιχτά για τις εγκυμοσύνες της. 

Μετά τον έναν χρόνο αποχής της από την τηλεόραση και στην πιο ώριμη και χαλαρή της φάση τηλεοπτικά, η Ελένη Μενεγάκη έχει καταφέρει καθημερινά να ανοίγει έναν νοητό δίαυλο επικοινωνίας με τους τηλεθεατές της.

Ακομπλεξάριστη και χωρίς κανένα άγχος, η Ελένη φροντίζει να περιλαμβάνει και την οικογενειακή της ζωή στη μεσημεριανή της εκπομπή στο MEGA και αυτό συνέβη και σήμερα που η Ελένη θυμήθηκε την πρώτη της εγκυμοσύνη.

Οι συχνές αναφορές στις εγκυμοσύνες της

Μόλις χτες η Ελένη, είχε κάνει ένα post αγκαλιά με τον Βασίλη Καλλίδη εκμυστηρευόμενη πως ήταν ο σεφ εκείνος που της μαγείρευε πρωί και μεσημέρι από μια μακαρονάδα όταν η ίδια ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της, την μικρή Μαρίνα.


https://www.instagram.com/p/CVvSEQwoxDN

Και σήμερα που η κουβέντα με το πάνελ της εκπομπής της πήγε στην πρώτη της εγκυμοσύνη, η Ελένη μίλησε για το άγχος που είχε αλλά και για τη συμβουλή του γυναικολόγου της, τον οποίο και παράκουσε!

Η Ελένη λοιπόν, πριν είκοσι χρόνια, ούσα έγκυος στο πρώτο της παιδί, αποφάσισε να γίνει βιβλιοφάγος και διάβασε όλα τα βιβλία εγκυμοσύνης τονίζοντας:



«Θυμάμαι όταν πρωτοείχα μείνει έγκυος, ο γυναικολόγος μου είπε να μην διαβάζω υπερβολικά γιατί θα τρελαθώ και θα αγχωθώ χωρίς λόγο. Το ίντερνετ ήταν τότε στο ξεκίνημά του κι εγώ είχα ήδη διαβάσει όποιο βιβλίο κυκλοφορούσε. Ο γιατρός μου εξήγησε πως δεν πρέπει να αρχίσω να ψάχνω αλλά να διαβάζω απλά ένα βιβλίο εγκυμοσύνης χαλαρά. Εγώ βέβαια το έψαξα αλλά ο γιατρός είχε δίκιο στο να απολαύσω τη διαδρομή».

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τόνισε πως το ίδιο ισχύει και για τα ιατρικά θέματα που αφορούν τα παιδιά και που πρέπει να προηγείται ο ειδικός και να έπονται τα βιβλία.

Η Ελένη μαμά!

Εν τω μεταξύ, όσο μεγαλώνουν τα παιδιά της Ελένης, τόσο η υπερήφανη μαμά και παρουσιάστρια μας αποκαλύπτει πτυχές της καθημερινότητας με τα παιδιά.

Όπως στη κακοκαιρία που χάλασε το Internet και η Μενεγάκη αποκάλυψε πως τα παιδιά της έκαναν διαρκή παράπονα!

«Πήγα στο σπίτι και με πιάσαν όλοι και άρχισαν να φωνάζουν ότι έχει πέσει το wifi. Ε, δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί κάνουν έτσι. Μου είπαν ότι πρέπει να κάνουν μάθημα από το ίντερνετ, ε μου εξήγησαν πως δεν παίζουν όλα τα πράγματα μέσα στο σπίτι, δεν μπορούμε να μιλήσουμε, να μπούμε στις πλατφόρμες, να δουλέψουν οι παιχνιδομηχανές, έτσι κατάλαβα γιατί έκαναν έτσι», τόνισε η Ελένη. Διάβασε τι ακριβώς συνέβη εδώ