Ανδρέας Τσούνης: Συγκινεί με το μήνυμα του μια εβδομάδα μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Ανδρέας Τσούνης: Συγκινεί με το μήνυμα του μια εβδομάδα μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Η ανάρτηση που έκανε στο facebook 9 μέρες μετά τον θάνατο της συζύγου του.

Στις 25 Οκτωβρίου 2021 ξημέρωσε μια δύσκολη ημέρα, αφού λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ανακοινώθηκε πως η Φώφη Γεννηματά έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, και «έφυγε» αφήνωντας πίσω της τον αγαπημένο της σύζυγο Ανδρέα Τσούνη και τα τρία της παιδιά, Αιμιλία, Κατερίνα και Γιώργο.

Εννέα μέρες μετά τον θάνατό της, ο σύζυγός της, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, στην οποία ευχαριστούσε τον κόσμο για τη στήριξη, όλες αυτές τις ημέρες.

fofi tsounis3

Το συγκινητικό μήνυμα του Ανδρέα Τσούνη στα social media

Πριν από περίπου δύο ώρες, ο Ανδρέας Τσούνης έκανε μια ανάρτησή στο account του στο facebook και αυτή ήταν η πρώτη φορά που μίλησε κατ’ ιδίαν στον κόσμο, για να τον ευχαριστήσει για τη συμπαράσταση και τη στήριξη.

«Είστε χιλιάδες αυτοί που σταθήκατε στο πλευρό μας. Που απαλύνατε τον πόνο μας για το χαμό της Φώφης. Με την παρουσία σας, τα μηνύματα σας, τα ζεστά σας λόγια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο. Εμείς, η οικογένεια της, αισθανόμαστε μεγάλη ευγνωμοσύνη και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το παν για να μην ξεχαστεί η Φώφη Γεννηματά που αγαπήσαμε και μας αγάπησε. Η Φώφη, η σύζυγος, η μητέρα που μόνο αγάπη και στοργή είχε για μας.

Φώφη Γεννηματά: Τελευταίο αντίο στη μάνα, γυναίκα, πολιτικό - Συγκλονιστική η στιγμή του συζύγου

Η Φώφη Γεννηματά που μπήκε στην πολιτική και έφυγε από την πολιτική με ανθρωπιά και χαμόγελο. Που νοιαζόταν για όλους. Που πίστευε σε μια πολιτική με ανθρώπινο πρόσωπο. Γι' αυτό ο χαμός της συγκίνησε τόσο όλη την Ελλάδα. Γι' αυτό θα ζει πάντα στο μυαλό, στην ψυχή και στις καρδιές μας», έγραφε στο μήνυμά του ο Ανδρέας Τσούνης.

Η ανάρτησή του όπως ήταν λογικό συγκέντρωσε πλήθος likes και σχολίων και συγκίνησε τον κόσμο που αγάπησε τη Φώφη Γεννηματά.

Μας λύγισαν τα παιδιά της Φώφης Γεννηματά - Τα λόγια με τα οποία την αποχαιρέτησαν (video)

Η τελευταία ανάρτησή του για τη Φώφη Γεννηματά

Την τελευταία ανάρτηση για τη σύζυγό του, Φώφη Γεννηματά έκανε στις 16 Οκτωβρίου, όταν η Φώφη ακόμη πάλευε για τη ζωή της. Τότε ο Ανδρέας αναδημοσίευσε ένα κείμενο για τη «γενναία Φώφη» με το caption της ανάρτησης του να αναφέρει μια παράγραφο ωδή στην αείμνηστη πολιτικό: «Οφείλουμε ένα μπράβο στη γυναίκα Φώφη, στη μητέρα Φώφη, και μετά στην πολιτικό Φώφη, στη Φώφη Γεννηματά που δηλώνει παρούσα, λέει «είμαι δυνατή», «θα τα καταφέρω», «είμαι εδώ», «δεν θέλω να προδώσω όσους με εμπιστεύτηκαν, γιατί δεν θα μπορώ να είμαι τόσο μάχιμη όσο πριν», «θέλω να αφοσιωθώ σε μένα, να παλέψω για μένα»… Μαζί κι όλοι εμείς».



Δες στη gallery παρακάτω την ανάρτηση του συζύγου της που ράγισε καρδιές.