Σήμερα έχει γενέθλια η Kendall Jenner, το κορίτσι που απαρνήθηκε τις Kardashians

Σήμερα έχει γενέθλια η Kendall Jenner, το κορίτσι που απαρνήθηκε τις Kardashians

Η Kendall Jenner έδειξε εξαρχής ότι δεν ήθελε να έχει σχέση με το ριάλιτι της οικογένειας και τη δίψα για δημοσιότητα.

Γενέθλια έχει σήμερα η Kendall Jenner και γίνεται 26 ετών. Όπως και η υπόλοιπη οικογένειά της, έτσι και η ίδια έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι της οικογένειας Kardashian, Keeping Up With The Kardashians. Και, παρά το ότι τυπικά δεν έχει το όνομά «Kardashian», για πολλούς είναι η πιο συμπαθητική και προσιτή σε σχέση με τις αδερφές της.

Η Kendall γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου του 1995 στο Los Angeles και έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2007 με το KUWTK. Δε χρειάστηκε να περάσουν πολλά επεισόδια για να καταλάβει το κοινό ότι εκείνη ήταν διαφορετική από την οικογένειά της. Ενώ η πλειοψηφία των μελών αποζητούσε τη δημοσιότητα και την έκθεση, η Kendall έδειχνε δεν την άντεχε. Πολλές φορές δήλωνε ακόμη και on camera τη δυσαρέσκειά της.



Παρά το γεγονός ότι ήταν tomboy -και πολλές φορές παραμένει μέχρι και σήμερα-, η Kendall πάντα ήθελε να ποζάρει. Δήλωνε πως το επάγγελμα με το οποίο ήθελε να ασχοληθεί ήταν το modelling και αυτό έκανε με την πρώτη ευκαιρία. Μόλις στα 13 της χρόνια άρχισε να κάνει modelling για το πρακτορείο μοντέλων Wilhelmina International Inc. Η πρώτη της δουλειά στον χώρο ήταν για την καμπάνια Rocker Babes with a Twist campaign του Forever 21 τον Δεκέμβριο του 2009, ενώ έναν μήνα μετά βρέθηκε στην Teen Vogue.



Η πορεία της Kendall στον χώρο του modelling απογειώθηκε. Πόζαρε για τα πιο διάσημα brands. Έκανε catwalks για εικονικούς οίκους μόδας, όπως Alexander Wang, Donna Karan, Oscar de la Renta, Fendi, Balmain. To 2015, κατάφερε να πάρει μία θέση στα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη -Νο. 16- με ετήσιο εισόδημα τα 4 εκατομμύρια δολάρια. Ένα ποσό πολύ μακριά από αυτά που έχουν συνηθίσει οι Kardashians -π.χ. συγκριτικά με της αδερφής της, της Kylie, που δηλώνει δισεκατομμυριούχος, αλλά που η Kendall απέκτησε από τις δουλειές της.

https://www.instagram.com/p/CO8d4qQDBDk

Μόλις δύο χρόνια μετά, το 2017, η Kendall ανέβηκε στο βάθρο και πήρε τον τίτλο του πιο καλοπληρωμένου μοντέλου στον κόσμο, ξεπερνώντας ακόμα και μεγαθήρια του χώρου, όπως η Gisele Bündchen που είχε τα πρωτεία για περίπου 14 χρόνια. Πλέον, η περιουσία της υπολογίζεται περί τα 45 εκατομμύρια και το γιορτάζει με όποιον τρόπο τη χαλαρώνει. Ταξίδια, λαμπερές φωτογραφίσεις -και για προσωπική χρήση- στο Instagram της-, ενώ δε δέχεται από κανέναν να της ορίσει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει, κάτι που έχει επέκταση και στο στυλ της.

https://www.instagram.com/p/CJedkwlDjJE

Για το στυλ της, η Kendall Jenner ποτέ δε φοβήθηκε. Στο Instagram της εμφανίζεται με καθημερινά ρούχα και μία αγάπη στο πιο tomboyish style, ενώ το ίδιο βράδυ μπορεί να εμφανιστεί φορώντας το πιο αποκαλυπτικό και σέξι ρούχο, όμως με τον πιο classy τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CVdm5o_vWjh

Γι’ αυτό και μία μέρα, όπως τη σημερινή, γιορτάζουμε τα γενέθλιά της με τις πιο hot εμφανίσεις της.