Το κατηγορώ της Britney Spears στη μητέρα της: Το post που διέγραψε η τραγουδίστρια

Πατούλια Κατερίνα
Το κατηγορώ της Britney Spears στη μητέρα της: Το post που διέγραψε η τραγουδίστρια

Η κίνηση της Spears την οποία φαίνεται πως μετάνιωσε.

Kι εκεί που πιστεύαμε πως το σίριαλ με τη ζωή της Britney Spears έχει πάρει τον δρόμο του, η τραγουδίστρια αποφάσισε πέραν από τον πατέρα της, να βάλει στο στόχαστρο και τη μητέρα της.

Η Britney υποστήριξε σε ένα post το οποίο αργότερα διέγραψε από το Instagram, πως την ιδέα της κηδεμονίας στον κεφάλι του Jamie Spears έβαλε η ίδια η Lynne Spears.



H φωτογραφία έγραφε πως το πιο επικίνδυνο ζώο στον πλανήτη είναι μια ήσυχη χαμογελαστή γυναίκα.

Κι έπειτα η λεζάντα έγραφε τα εξής:

«Ο πατέρας μου μπορεί να ξεκίνησε την κηδεμονία μου πριν 13 χρόνια, όμως αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι πως η μητέρα μου του έδωσε την ιδέα αυτή.

Ποτέ δεν θα πάρω τα χρόνια αυτά πίσω, Εκείνη κατάφερε μυστικά να καταστρέψει τη ζωή μου και θα την ξεμπροστιάσω γιατί έχει αυτό το ύφος πως δεν είχε ιδέα για το τι γίνεται. Ξέρεις ακριβώς τι έκανες και ο μπαμπάς δεν ήταν τόσο έξυπνος που να σκεφτεί την κηδεμονία».

britney ig screenshot

Το post της Spears ξεκινούσε τονίζοντας πως χαμογελάει και συνειδητοποιεί πως αυτό έχει να της συμβεί πολύ καιρό!

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2021, ο Jamie, 69 ετών σήμερα βγήκε οριστικά εκτός του καθεστώτος κηδεμονία; Της κόρης του.

Οι γονείς της Spears χώρισαν το 2002 και η μητέρα της την στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης απαιτώντας να έχει η κόρη της τον δικό της ιδιωτικό προσωπικό σύμβουλο.

Η Britney Spears κατηγορεί την οικογένειά της ότι δεν έκαναν τίποτα για να τη σώσουν

Η Spears είχε εξηγήσει πως η ίδια της η οικογένεια την έχει βλάψει πιο βαθιά από ότι θα μπορούσε κανείς να γνωρίζει και εξήγησε πως αν ποτέ δώσει συνέντευξη και πει την ιστορία της, πολλοί θα φοβούνται από το περιβάλλον της.