Τελειώνει οριστικά το μαρτύριο για τη Britney Spears - Ο πατέρας της ζητά άμεση λήξη της κηδεμονίας

Ιωάννα Τζανή
Τελειώνει οριστικά το μαρτύριο για τη Britney Spears - Ο πατέρας της ζητά άμεση λήξη της κηδεμονίας

Πλησιάζει το τέλος της 13ετούς συμφωνίας και ο Jamie Spears δείχνει να σέβεται την επιθυμία της κόρης του για ανεξαρτησία.

Σύμφωνα με νέα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την 1η Νοεμβρίου 2021, ο Jamie Spears ζητά να τερματιστεί άμεσα η κηδεμονία της κόρης του, Britney Spears.

Ο δικηγόρος του πατέρας της τραγουδίστριας, Jamie Alex Weingarten, αναφέρει χαρακτηριστικά στα έγγραφα ότι ο 69χρονος Jamie Spears πιστεύει ότι «η πρόσφατη μαρτυρία και τα αιτήματα της Britney να αναλάβει τον προσωπικό έλεγχο της περιουσίας και των υποθέσεών της κατέστησαν σαφές ότι η συνέχιση της κηδεμονίας είναι αντίθετη με τις επιθυμίες της».

Η Britney Spears κατηγορεί την οικογένειά της ότι δεν έκαναν τίποτα για να τη σώσουν

Και συνεχίζει:

«Ο Jamie δε βρίσκει κανέναν λόγο να συνεχιστεί η κηδεμονία για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και ισχυρίζεται ότι δεν τον ενδιαφέρει να γίνει κάτι τέτοιο». Ο δικηγόρος προσθέτει ότι το αίτημα του Jamie Spears είναι «άνευ όρων» και «δεν υποβάλλει αυτό το αίτημα σε απαίτηση για αποφυλάκιση ή αποζημίωση».

britney spears1

Όλες οι λεπτομέρειες των εγγράφων που κατέθεσε ο δικηγόρος του Jamie Spears

«Ο Jamie αγαπά και στηρίζει άνευ όρων την κόρη του. Τελεία. Όπως έκανε για όλη της τη ζωή, ο Jamie θα κάνει ό,τι μπορεί για να την προστατέψει και να τη φροντίσει», συμπληρώνει ο Jamie Alex Weingarten. «Τα τελευταία 13 χρόνια, αυτό περιελάμβανε τη θητεία του ως κηδεμόνας της. Τώρα, σημαίνει να τερματίσει την κηδεμονία».

Ο δικηγόρος συνεχίζει σχυριζόμενος ότι ο Jamie δεν έχει «τίποτα να κρύψει» σχετικά με τη «διαχείριση της περιουσία της Britney» και ότι ο 69χρονος πιστεύει ότι «κάθε πτυχή του κηδεμονίας θα έπρεπε να είναι διαθέσιμη για δημόσια εξέταση, και όχι στοχευμένες διαρροές και παραπληροφόρηση».



Στη συνέχεια αναφέρεται: «Συνεπώς, ο Jamie βεβαιώνει ότι θα συνεργαστεί άνευ όρων για τη μεταφορά όλων των αρχείων σχετικά με την περιουσία στον δικηγόρο της Britney χωρίς καθυστέρηση».

Η επόμενη δικαστική ακρόαση της Britney Spears έχει προγραμματιστεί για τις 12 Νοεμβρίου 2021 και πρόκειται να επικεντρωθεί στον πιθανό τερματισμό της κηδεμονίας για τον οποία η pop star υπέβαλε αίτηση τον Σεπτέμβριο.