Μαρτίνα Χάφιιτσουκ: Η πρώην παίκτρια του GNTM2 είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μαρτίνα Χάφιιτσουκ: Η πρώην παίκτρια του GNTM2 είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της στην Κατερίνα Καινούργιου.

Τη Μαρτίνα Χάφιιτσουκ τη γνώρισες πριν από δύο χρόνια, μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model 2. Η Μαρτίνα ήταν στο ίδιο δωμάτιο και στην ίδια παρέα με την Κάτια Ταραμπάνκο, Σουζάνα Κουόλ, Ασημίνα Χαρίτου και Άννα Χατζή, και αποτελούσαν τότε τις FF.

Οι Fabulous Five όπως ονόμαζαν την παρέα τους, ήταν από τις παίκτριες που τα πήγαιναν πολύ καλά στα concepts και ευελπιστούσαν να φτάσουν μέχρι και στον τελικό. Τελικά μόνο η Κάτια κατάφερε να φτάσει μέχρι εκεί, και να κερδίσει το παιχνίδι μαζί με την Άννα Μαρία Ηλιάδου.

martina hafiychuk 52733586 2272846556071046 4987445210675672562 n

Η εγκυμοσύνη της Μαρτίνας Χάφιιτσουκ αποκαλύφθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου

Η Μαρτίνα εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης (3/11) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» προκειμένου να σχολιάσει μαζί τους το χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model. Η Μαρτίνα εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα, με την παρουσιάστρια λίγα λεπτά πριν να αναφέρει πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Η Κατερίνα Καινούργιου τρελάθηκε με την κοιλίτσα της Μαρτίνας και της έκανε ερωτήσεις, ενώ χάιδευε συνεχώς την κοιλίτσα της.

GNTM 2: Η οικειοθελής αποχώρηση της Μαρτίνα και ο λόγος που πήγε στο νοσοκομείο

«Περιμένω αγοράκι και είμαι 7,5 μηνών. Είναι το πρώτο μου μωρό. Με τον σύντροφό μου είμαστε 4,5 χρόνια μαζί και πάμε στον πέμπτο. Ο σύντροφος μου έχει κι ένα παιδάκι από τον πρώτο του γάμο που μεγαλώνουμε μαζί, και μένουμε μόνιμα στην Πάτρα, όπου έχω και την επιχείρησή μου», ανέφερε η Μαρτίνα.



Η οικειοθελής αποχώρηση της Μαρτίνας από το GNTM

Η Μαρτίνα δεν εμφανίζεται πολύ συχνά σε εκδηλώσεις ή events, και αν θέλεις να τη δεις, δεν έχεις παρά να μπεις στο Instagram account της ή ακόμη και στο youtube και να δεις τα βίντεο με τις στιγμές της στο reality μοντέλων.

Παρά το γεγονός πως η Μαρτίνα είχε μια πάρα πολύ καλή πορεία στο παιχνίδι, επέλεξε να φύγει οικειοθελώς, όταν της ανακοινώθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε, πως κάτι συνέβαινε με την επιχείρησή της.



Σήμερα διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι, με τη χαρά και την ευτυχία να είναι πραγματικά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.