Ο Will Smith αποκαλύπτει ότι ερωτεύτηκε τη Stockard Channing ενώ ήταν παντρεμένος

Ιωάννα Τζανή
Ο Will Smith αποκαλύπτει ότι ερωτεύτηκε τη Stockard Channing ενώ ήταν παντρεμένος

Ο έρωτάς του για τη Stockard Channing «γεννήθηκε» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία «Six Degrees of Separation».

Ο Will Smith μοιράζεται με τους fans του μια πιο ευάλωτη πλευρά του εαυτού του στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Will». Ο ηθοποιός αποκαλύπτει ότι ερωτεύτηκε τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Six Degrees of Separation», Stockard Channing, κατά τη διάρκεια του πρώτου του γάμου με την ηθοποιό Sheree Zampino, εξηγώντας μάλιστα τους λόγους που οδήγησαν στο να αναπτυχθούν ερωτικά συναισθήματα για εκείνη.

Ωστόσο, ο 53χρονος λέει ότι κράτησε «χαρακτήρα» ακόμη και όταν ήταν εκτός των γυρισμάτων της ταινίας του 1993 και παραμέρισε τα έντονα συναισθήματα που ένιωθε για την ηθοποιό, διατηρώντας μόνο επαγγελματικές σχέσεις μαζί της.

Jennifer Lopez: Με μπικίνι και κοτσιδάκια on stage στα 52 της και μας αρέσει πολύ (photos)

«Η Sheree και εγώ διανύαμε τους πρώτους μήνες του γάμου μας και είχαμε μόλις γίνει γονείς, επομένως αυτή η εμπειρία ήταν τουλάχιστον ανησυχητική», γράφει χαρακτηριστικά ο Will Smith στην αυτοβιογραφία του, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου 2021, ωστόσο το αμερικανικό PEOPLE εξασφάλισε αποκλειστικό απόσπασμα.


https://www.instagram.com/tv/CVnrKTNoDkc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και συνεχίζει:

«Kατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ερωτεύτηκα την Stockard Channing. Μετά την ολοκλήρωση της ταινίας, η Sheree, ο γιος μας Trey κι εγώ επιστρέψαμε στο Λος Άντζελες. Ο γάμος μας είχε μια δύσκολη αρχή. Έπιασα τον εαυτό μου να λαχταρά απεγνωσμένα να δει και να μιλήσει στη Stockard».

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας του στη βιομηχανία του κινηματογράφου και της μουσικής, ο Will Smith αναφέρει στην αυτοβιογραφία του ότι δίνει περισσότερη σημασία στις προσωπικές του σχέσεις. «Το να αγαπάς και να σε αγαπούν είναι η υψηλότερη ανθρώπινη ανταμοιβή», εξηγεί.



Η παλαιότερη αναφορά του Will Smith στη Stockard Channing και η αντίδρασή της

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Will Smith μιλά για τα συναισθήματά του για τη Stockard Channing. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire τον Φεβρουάριο του 2015, ο star του Hollywood είχε αναφερθεί στους «κίνδυνους» που κρύβει η υποκριτική.

«Με τη συμμετοχή μου στο Six Degrees of Separation, πήρα από νωρίς μια γεύση από τους κινδύνους του να ταυτιστώ απόλυτα με έναν ρόλο που υποδύομαι. Ο χαρακτήρας μου ήταν ερωτευμένος με τη Stockard Channing και τελικά την ερωτεύτηκα στ' αλήθεια», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

«Είναι ένα πραγματικά επικίνδυνο μέρος της υποκριτικής όταν γίνεσαι καλός σε αυτό», πρόσθεσε τότε ο 53χρονος.


https://www.instagram.com/reel/CVgdLC_B_uP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όταν ρωτήθηκε για την ιστορία μερικές εβδομάδες αργότερα, η Stockard Channing είπε στο Page Six ότι νιώθει «κολακευμένη».

«Λοιπόν, είμαι πολύ κολακευμένη. Αυτό είναι υπέροχο… Τον λάτρεψα από την πρώτη φορά που τον κοίταξα γιατί τον έβρισκα πραγματικά γλυκό. Ήταν πολύ προστατευτικός μαζί του γιατί ήταν η πρώτη του μεγάλη δουλειά. Είναι καταπληκτικό για εμένα να ακούω ότι ένιωθε έτσι, είμαι ενθουσιασμένη», πρόσθεσε η 77χρονη σήμερα ηθοποιός.

Cover photo: @willsmith