O Jay Z έγινε εκατομμυριούχος και στο Instagram - νέο ρεκόρ για τον σύζυγο της Beyonce

Κατερίνα Μπούσιου
O Jay Z έγινε εκατομμυριούχος και στο Instagram - νέο ρεκόρ για τον σύζυγο της Beyonce

Η πρώτη ανάρτηση και η αμύθητη περιουσία του ράπερ με deals εκατομμυρίων δολαρίων που...ζαλίζουν. 

'Oτι πιάνει στα χέρια του γίνεται χρυσός. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι είναι ο πρώτος δισεκατομμυριούχος ράπερ στην ιστορία της μουσικής. Μέχρι πριν από δύο ημέρες απέφευγε να κάνει προφιλ στο Instagram. Και τώρα που το τόλμησε, το κοντέρ των followers δεν σταμάτησε. Μέχρι τώρα μετρά 2 εκατ. ακολούθους με πρώτη και καλύτερη τη διάσημη σύζυγό του Beyonce που παρέσυρε και τους δικούς της φαν να τον ακολουθήσουν.

Η Beyoncé στη Rolls-Royce για την Tiffany & Co! Το όνειρο της Audrey Hepburn ξαναζωντανεύει


https://www.instagram.com/p/CVy6VV4N4IK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πρώτη ανάρτηση

Η πρώτη του δημοσίευση δεν αφορούσε την Beyonce ούτε και κάποιο από τα τρία παιδιά τους, την Blue Ivy και τα δίδυμα Rumi και Sir, αλλά την νεα ταινία «The harder they fall» για την οποία ο γνωστός ράπερ έχει γράψει δύο τραγούδια. Η ταινία που είναι παραγωγή του Netflix είναι ένα διαφορετικό τύπου western.



Τα αμύθητα πλούτη του Jay Z και τα νέα deals

Από το 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια στην οποία εκτιμάται μέχρι στιγμής η περιουσία του, ο ζάμπλουτος συνθέτης και τραγουδιστής, λιγότερα από τα μισά χρήματα, τα έχει βγάλει από την μουσική. 'Ολα τα υπόλοιπα είναι από έξυπνες επενδύσεις που έχει κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια. Και κυρίως από την μεταπώληση εταιρειών που δημιουργεί. Για παράδειγμα η εταιρεία ρούχων του, η Rocawear, πουλήθηκε το 2007 και από την συμφωνία κέρδισε 200 εκατομμύρια δολλάρια. Φυσικά έχει επενδύσει σε ακίνητα, σε μετοχές άλλων εταιρειών, αλλά και σε έργα τέχνης, δημιουργώντας το προφίλ ενός αξιοσέβαστου συλλέκτη. Μαζί βέβαια με την σύζυγο του, έχουν χαρακτηριστεί και από το Forbes, το πιο πλούσιο, αυτοδημιούργητο ζευγάρι της παγκόσμιας showbiz.


https://www.instagram.com/p/B7xVF9tFy0c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αλλά η συμφωνία που έκανε ο Jay Z πριν από μερικούς μήνες και θεωρήθηκε από γνωστούς διεθνείς επιχειρηματικούς κύκλους, μια πολύ έξυπνη κίνηση, που δεν κάνουν ούτε οι καλά γνωρίζοντες, είναι η πώληση κατά το ήμισυ της εταιρείας της χρυσής του σαμπάνιας Armand de Brignac. Η συμφωνία του απέφερε περισσότερα από 600 εκατομμύρια δολλάρια! Στο χώρο της οινοποιείας είχε μπεί πριν από αρκετά χρόνια, επενδύοντας αρχικά σε μια εταιρεία με brandy ειδικής επεξεργασίας και ποικιλίας.


https://www.instagram.com/p/CVED6sfLhiC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παράλληλα μεταβίβασε και τις μισές του μετοχές από την εταιρεία streaming μουσικής, Tidal και έγινε ακόμη πλουσιότερος! Φυσικά και το Instagram, εκτός από μια πλατφόρμα social προσωπικής και επαγγελματικής προβολής θα λειτουργήσει για εκείνον και ως μια ωραία ευκαιρία να διαφημίσει προιόντα. Βασικά ούτε εκείνος αλλά ούτε και η συζυγός του όχι μόνο δεν χρειάζεται να δουλέψουν ξανά...ποτέ, αλλά έχουν διασφαλίσει την ευμάρεια μέχρι και για τα δισέγγονά τους!

(Πηγή φωτογραφιών: Associated Press/Instagram @beyonce)