Η Beyoncé στη Rolls-Royce για την Tiffany & Co! Το όνειρο της Audrey Hepburn ξαναζωντανεύει

Νατάσσα Σχοινά
Η Beyoncé στη Rolls-Royce για την Tiffany & Co! Το όνειρο της Audrey Hepburn ξαναζωντανεύει

Πολύς ρομαντισμός μέσα από την αναβίωση μίας ιδιαίτερης στιγμής στο Breakfast at Tiffany's. #nostalgia

Δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα κάποιος να αναφέρεται στο στυλ της Audrey Hepburn. Υπό την έννοια ότι αυτό είναι τόσο αιθέριο και elegant που καταλήγει να είναι μία ιδέα. Θυμάσαι την πρώτη φορά που είδες την ταινία «Breakfast at Tiffany’s»; Εκείνο το συναίσθημα του ότι όλα είναι δυνατά; Το πιο πιθανό είναι ότι το story σε έβαλε σε μία λογική παραμυθιού. Το κορίτσι με το όμορφο φόρεμα και τα αστραφτερά, πριγκιπικά κοσμήματα που βρίσκει τον έρωτα της ζωής του.

Bored Audrey Hepburn GIF by O&O, Inc

Το 1961 που βγήκε η ταινία είναι σαφώς πολύ μακριά. Αλλά κρατάει μέχρι σήμερα αυτόν τον επίκαιρο χαρακτήρα της. Το κορίτσι του «παραμυθιού» στο 2021 είναι η Beyoncé. Η Tiffany and Co την επέλεξε για μούσα της και, μέσα από αυτήν την μοντέρνα γοητεία της σταρ, έχει δημιουργηθεί μία νέα ιέρεια του στυλ που αναδεικνύει τα πολλών καρατίων Tiffany Diamonds.

Tiffany & Co: Η ιστορία πίσω από το πιο διάσημο μπλε κουτί του πλανήτη

Η Beyoncé αναβιώνει τη σκηνή του Breakfast at Tiffany’s στο ταξί

Για τη 2021 καμπάνια του Tiffany & Co «About Love», η Beyoncé κάθισε στα πίσω καθίσματα μίας Rolls-Royce για να διηγηθεί την ιστορία της και να αναρωτηθεί με τον πιο ρομαντικό τρόπο αν την αγαπάει ο καλός της. Η σταρ φορούσε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 10 καρατίων και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια 6 καρατίων.

https://www.instagram.com/p/CVNUvVWBoHs

Λίγο μετά, ο Jay-Z κάθισε στο πλάι της και συνέχισαν μαζί τη διαδρομή. Ξαφνικά, το πλάνο τούς δείχνει να απολαμβάνουν ένα κομμάτι πίτσα, φανερά σε πιο cool και καθημερινή ατμόσφαιρα σε σχέση με το πιο αυστηρό στυλ της Hepburn στην ταινία.

Όλα αυτά την ώρα που στο background ακούγεται το τραγούδι «Put Your Head on My Shoulder» του Paul Anka που κυκλοφόρησε το 1959 και σε ταξιδεύει σε έναν κόσμο που όλα περιστρέφονται με έναν μαγικό τρόπο αποκλειστικά γύρω από την αγάπη.

Φυσικά, το σκηνικό αποτελεί μία αναβίωση της χαρακτηριστικής σκηνής της Hepburn στο Breakfast at Tiffany's μέσα στο ταξί.



Η Beyoncé με το κόσμημα της Audrey Hepburn 60 χρόνια μετά την ταινία

Στα τέλη του Αυγούστου ήταν που για πρώτη φορά είδαμε την Beyoncé να φοράει το 128,54 καρατίων Tiffany Diamond που είχε φορέσει η Audrey Hepburn 60 χρόνια πριν για την ταινία.

https://www.instagram.com/p/CS5zbAXLiqx

«Η Beyoncé και ο Jay-Z είναι η επιτομή του μοντέρνου love story. Ως brand που πάντα υποστήριζε την αγάπη, τη δύναμη και την έκφραση του εαυτού, δε θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ένα πιο εικονικό ζευγάρι που να μπορεί να εκπροσωπήσει καλύτερα τις αξίες μας. Νιώθουμε τιμή που έχουμε τους Carters ως μέρος της οικογένειας της Tiffany», είπε ο executive vice president του προϊόντος και των επικοινωνιών Alexandre Arnault

Η Beyoncé φοράει τα διαμάντια της Audrey Hepburn 60 χρόνια μετά το Breakfast at Tiffany's

Η stop-the-press εμφάνιση της Queen Bey ως καλεσμένη σε γάμο

Λίγο μετά την πρόσφατη ανάρτηση για τη νέα καμπάνια του Tiffany & Co, η Beyoncé δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες της με τον Jay-Z, φορώντας ένα σατέν φόρεμα SAÏNT MOJAVÏ στην απόχρωση του Tiffany blue, Paciotti high heels, μία τσάντα Marzook και, φυσικά, πολλά εκθαμβωτικά κοσμήματα. Η εμφάνιση έγινε για τον γάμο του Alexandre Arnault -executive μέλος της Tiffany & Co- με την Géraldine Guyot.

Δες τη stop-the-press εμφάνιση της Queen Bey στη συνέχεια.