Σασμός: Ταραχή στο κοινό του Twitter με τις καυτές σκηνές Μαθιού και Βασιλικής!

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ταραχή στο κοινό του Twitter με τις καυτές σκηνές Μαθιού και Βασιλικής!

Η ένωση του ζευγαριού ενθουσίασε τους τηλεθεατές! Το κρυφό μυστικό του γιατρού κέντρισε την αγωνία για την συνέχεια της σειράς. 

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Οι τηλεθεατές – θαυμαστές της σειράς Σασμός του Alpha, είχαν προ πολλού δείξει την αδυναμία τους στο ζευγάρι της Βασιλικής και του Μαθιού και περίμεναν πως και πως την καυτή ερωτική τους σκηνή και το σημερινό επεισόδιο τους δικαίωσε. Η σειρά ήταν Νο1 στα trends. Τους δημιούργησε όμως και αρκετά ερωτηματικά για την συνέχεια!

Spoiler Σασμός: Ο Μαθιός χωρίς να φοβάται τις συνέπειες ετοιμάζει ερωτικό ταξίδι με την Βασιλική

Το ζευγάρι αψήφησε όλους τους κινδύνους

Πως και πως περίμενε ο Μαθιός να φύγει ο Νικηφόρος και επίσημα από το πατρικό του για να πάει στο Ηράκλειο και να ξεκινήσουν οι σπουδές του. Στο σπίτι η Βασιλική είχε έτοιμα τα κεράσματα με την Καλλιόπη να δίνει πόνο με τα σχόλια και το βλέμμα της. Βέβαια ο αγαπημένος του κοινού δολοφόνος είχε και του νου στον Μανόλη που θα έφευγε μαζί με τον Νικηφόρο και άρχιζε να...ψαρεύει την αδελφή του Θοδώρα που άλλο που δεν ήθελε να αποκαλύψει τι συμβαίνει με τους εφιάλτες του αδελφού της. Ο Μαθιός θέλει να αισθάνεται σίγουρος πως δεν θα μιλήσει και δεν θα τον προδώσει στην αστυνομία.

tweets2

Το ταξίδι που πρότεινε στη Βασιλική στο χθεσινό επεισόδιο δεν την βρήκε σύμφωνη. Και έτσι βρήκε άλλη ιδέα ο Μαθιός. Η σκηνή που εκείνος ενώ της τηλεφωνεί και την ρωτάει αν θα ήθελε να είναι μαζί της, με εκείνη να του απαντά καταφατικά και ξαφνικά να τον βλέπει μπροστά της στο παράθυρό της, είναι ίσως από τις πιο δυνατές από την έναρξη της σειράς.

tweet1 copy

Τα σχόλια έπεσαν....βροχή στη συνέχεια στο Twitter.



'Ερωτας με εμπόδια

Η βραδιά αυτή θα είναι καθοριστική για την ευτυχία του ζευγαριού; Σίγουρα όχι. Οι αναστολές που αισθάνεται η Βασιλική παραμένουν αλλά και ο έρωτας που νιώθει για τον Μαθιό είναι πολύ μεγάλος και αυτά τα δύο συγκρούονται μέσα της. Το ζευγάρι θα πρέπει να πάρει τα μέτρα του από εδώ και πέρα για να μην γίνει αντιληπτό. Όμως ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και κυρίως από την Καλλιόπη.

Δείτε στη photo gallery που ακολουθεί μερικά από τα αποθεωτικά σχόλια!