Spoiler Σασμός: Ο Μαθιός χωρίς να φοβάται τις συνέπειες ετοιμάζει ερωτικό ταξίδι με την Βασιλική

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Σασμός: Ο Μαθιός χωρίς να φοβάται τις συνέπειες ετοιμάζει ερωτικό ταξίδι με την Βασιλική

Αστέρης εναντίον Καλλιόπης, Μαρίνα εναντίον Αργυρώς και ο 'Αγγελος δημιουργεί φιλίες με τα άγνωστα μέχρι τώρα αδέλφια του. 

Το αγαπημένο ζευγάρι στον Σασμό, ο Μαθιός και η Βασιλική, θέλουν να ζήσουν επιτέλους τον ερωτά τους, παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν, ενώ ένα άλλο ζευγάρι, ο Αστέρης με την Αργυρώ θέλουν να είναι μαζί, αλλά αφού μάθουν τι είναι αυτό που τους χωρίζει. Συνεχίζουν τις έρευνες για το παρελθόν, αλλά σκοντάφτουν στην άρνηση των μαμάδων τους. Η Καλλιόπη κρατά επτασφράγιστο το μυστικό της και η Μαρίνα κάνει ότι μπορεί για να χωρίσει την κόρη της.


https://www.instagram.com/tv/CVxSi6jgFci/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο κλοιός στενεύει γύρω από τον Μαθιό

Η απουσία του Νικηφόρου από το σπίτι, δίνει όλο και μεγαλύτερο θάρρος στον Μαθιό που θέλει επιτέλους να ζήσει τον έρωτά του με την Βασιλική. Για αυτό και τολμά να της προτείνει, να φύγουν μακριά οι δυο τους ένα ταξίδι, να ξεφύγουν από όλους και όλα. Εκείνη διστάζει. Ο Μαθιός κάνει άλματα στη σχέση τους και εκείνη μικρά και σταθερά βήματα ακόμη. Από την άλλη πλευρά ο αστυνόμος, τρέχει και δεν φτάνει. Από την μια κυνηγά το κύκλωμα των αρχαιοκαπήλων στο οποίο ο Κώστας είναι μπλεγμένος, από την άλλη συνεχίζει εντατικά τις έρευνες για τον δολοφόνο του Στεφανή. Κάποια στιγμή θα του μπει και η υποψία για τον Μαθιό. Αλλά είπαμε….είναι καλότυχος ο Μαθιός και πάντα, έστω και την τελευταία στιγμή, την γλιτώνει.

Σασμός: Ο γρίφος μιας φωτογραφίας το μυστικό της Καλλιόπης και η...τύχη του Μαθιού


https://www.instagram.com/p/CVxOjMGoyOg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μαρίνα θυμωμένη με την Αργυρώ

Το άλλο ερωτευμένο ζευγάρι της ιστορίας μας, ο Αστέρης και η Αργυρώ κάνουν ότι μπορούν για να βρουν νέα στοιχεία για να ξεκινήσουν τον σασμό…δηλαδή την συμφιλίωση των δύο οικογενειών. Νομίζουν ότι είναι απλό, αλλά δεν είναι. Και δεν θα γίνει με αυτό τον τρόπο. Ο Αστέρης μάλιστα ψάχνει όλο το σπίτι για να βρει στοιχεία και μια φωτογραφία της χαμένης θείας Ανθούλας, αλλά η Καλλιόπη δεν είναι απροετοίμαστη. «Η θεία σου δεν ήταν παντρεμένη. Ήταν στην Αθήνα, αλλά κανείς δεν ήξερε τι έκανε εκεί» του λέει θυμωμένα.



Θυμωμένη όμως είναι και η Μαρίνα με τα καμώματα της κόρης της Αργυρώς. Την τρομάζει που συνεχίζει να βλέπει τον Αστέρη. Ο μόνος που την παρηγορεί είναι ο Αντώνης ο οποίος της λέει μια σοφή κουβέντα. Ότι αυτός ο έρωτας είναι η αφορμή για να γίνει ο σασμός. Η Μαρίνα τον ακούει αλλά δεν τον λαμβάνει υπόψη της. Και ξεκινά ένα νέο καβγά με την Αργυρώ.

Σασμός: Θα αλλάξει η Θοδώρα; Πότε θα αποκαλυφθεί ο Μαθιός ως δολοφόνος στη Βασιλική


https://www.instagram.com/p/CVrzLREIfSh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και ο Άγγελος με μια φωτογραφία στο χέρι

Ο νέος γιατρός που αποκτά πολύ καλές σχέσεις και με τον Πέτρο, μετά τον Αστέρη, αρχίζει να μαθαίνει την ιστορία των δύο οικογενειών. Χωρίς πολλές λεπτομέρειες ενώ προσπαθεί και εκείνος να βρει τα ίχνη της βιολογικής του μητέρας. Ο Πέτρος θα του αναφέρει πως ο πατέρας του σκοτώθηκε με εκείνον μικρό παιδάκι ακόμη, να είναι μπροστά στο φονικό.


https://www.instagram.com/tv/CVxqctwAxzY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την φωτογραφία που έχει μαζί του δεν την έχει δείξει σε κανέναν, ούτε λέει λεπτομέρειες για τον λόγο που βρίσκεται στην Κρήτη. Σε αυτή την φωτογραφία που απεικονίζεται η Ανθούλα, φαίνονται δύο ακόμη κοπέλες. Η μια από αυτές είναι η μαμά του Μανόλη! Δεν είναι η ώρα να συναντηθούν, αλλά σύντομα θα μάθει ότι και εκείνη έχει μια παρόμοια φωτογραφία. Αυτό θα είναι και το πρώτο, αλλά πολύ σημαντικό στοιχείο για το ποιά είναι η μητέρα του.