Άγριες Μέλισσες: Συμμαχία φωτιά ανάμεσα σε Ζωή Μεγαρίτη και Ελένη-Υποκλίθηκε το Twitter

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Συμμαχία φωτιά ανάμεσα σε Ζωή Μεγαρίτη και Ελένη-Υποκλίθηκε το Twitter

Καταβάθος τη σχέση αυτή την περίμενες καιρό.

Η Ζωή Μεγαρίτη μέσα σε ένα βράδυ έγινε η αγαπημένη του Twitter στο hashtag #AgriesMelisses και αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στον σύζυγό της, ο οποίος μπορεί να την έστειλε για «κατάσκοπο» στο σπίτι της Ελένης, εκείνη όμως έπαιξε το παιχνίδι με τον δικό της τρόπο.

Όταν ο Ακύλας έμαθε για τα κρυφά γράμματα που αντάλλαζε ο Λάμπρος με την Ελένη, έστειλε στο σπίτι της την ασφάλεια, η οποία τα έκανε γυαλιά καρφιά προκειμένου να βρει τα γράμματα του Λάμπρου και να δει αν τελικά ξέρει τι συνέβη τότε στο βουνό.

Ο Ακύλας έβαλε στο κόλπο τη Ζωή και εκείνη έπαιξε το δικό της παιχνίδι

Αφού η ασφάλεια δεν κατάφερε να βρει αυτό που ήθελε, ο Ακύλας επιστράτευσε άλλα μέσα για να έχει από κοντά τη Σταμίρη. Έστειλε σπίτι της τη σύζυγό του, με την πρόφαση να ρίξει λευκή σημαία και να συμφιλιωθεί μαζί της.

Όμως η Ζωή είναι πιο έξυπνη από όσο πιστεύει ο ίδιος κι έπαιξε το παιχνίδι του αλλά με τον δικό της τρόπο.


https://www.instagram.com/p/CVzpUQnqR1o

Υποκλίθηκε το Twitter στη Ζωή Μεγαρίτη και τη συμμαχία φωτιά

Αν θυμάσαι μερικά επεισόδια πριν, η Ζωή είχε αποκαλύψει στον Κωνσταντή σε ένα τετ α τετ τους, πως εκείνη ήταν που πρόδωσε τον Ακύλα και τον έστειλε φυλακή.

Όπως αντιλαμβάνεσαι είναι ικανή για πολλά πράγματα και η συμμαχία με την Ελένη είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Η Ζωή πήγε στο σπίτι της Ελένης και της είπε «έξω από τα δόντια» πως ο Ακύλας την έστειλε για να συμφιλιωθούν μαζί της και αυτό σήμαινε πως είτε θέλει κάτι από εκείνη, είτε φοβάται κάτι.

Άγριες Μέλισσες: Η κρυφή συμμαχία Ζωής και Ελένης – το μυστικό της Αντιγόνης και ένα νέο διαζύγιο

Και το γεγονός πως η Ελένη αλληλογραφούσε με τον Λάμπρο, τον έχει κάνει να πιστεύει πως και η Ελένη γνωρίζει τι συνέβη τότε στο βουνό. Και αυτό θέλει να ανακαλύψει.

Η Ζωή θα παίξει το διπλό αυτό παιχνίδι για αρκετό διάστημα και αυτό ίσως σταθεί χρήσιμο για την υπόθεση του Λάμπρου, κυρίως όταν περάσει στρατοδικείο.



Το Twitter λάτρεψε αυτή τη συμμαχία φωτιά και το έδειξε μέσα από 12 tweets.