Άγριες Μέλισσες: Η κρυφή συμμαχία Ζωής και Ελένης – το μυστικό της Αντιγόνης και ένα νέο διαζύγιο

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η κρυφή συμμαχία Ζωής και Ελένης – το μυστικό της Αντιγόνης και ένα νέο διαζύγιο

Ο ερωτευμένος Ζάχος πιέζει την Ελένη και η Αντιγόνη πιέζει τον Δούκα να ακούσει το μεγάλο της μυστικό 

Το κρυφό τους χαρτί παίζουν οι ήρωές μας στις Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1 και παίζουν πια ένα άτυπο παιχνίδι, του ποιος θα εξαφανίσει ποιον πρώτος. Ο Ακύλας σχεδιάζει την καταστροφή της Ελένης αλλά δεν έχει υπολογίσει τη γυναίκα του και ο Ζάχος σχεδιάζει να ξεκόψει την Ελένη από τον Λάμπρο. Ποιος θα επικρατήσει και ποιος θα πέσει σε παγίδα; Και ποιός είναι ο Κλάρκ Γκέιμπλ της ....Θεσσαλίας;

doukas sevastos

Άγριες Μέλισσες: Το τετ-α-τετ Δρόσως-Κωνσταντή και το τρυφερό φιλί «έλιωσαν» το Twitter

Η Ζωή ετοιμάζει σχέδιο κατά του Ακύλα

Ο Ακύλας προσπαθεί τώρα που ξέρει τις κρυφές κινήσεις της Ελένης να στείλει την σύζυγό του Ζωή να σηκώσει λευκή σημαία συμφιλίωσης με την Σταμίρη. Αυτό είναι ένα μέρος του σχεδίου του για να την εξαφανίσει γρηγορότερα. Η Ζωή Μεγαρίτη (Μαρκέλλα Γιαννάτου) πηγαίνει στο Σταμιρέικο αλλά λέει ευθαρσώς στην Ελένη ότι θα σταθεί στο πλευρό της για να καταστρέψουν μαζί τον Ακύλα. Αυτό το διπλό παιχνίδι που θα παίξει για αρκετό διάστημα ίσως σταθεί χρήσιμο για την υπόθεση του Λάμπρου, κυρίως όταν περάσει στρατοδικείο.


https://www.instagram.com/p/CVzpUQnqR1o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Κωνσταντής καταρρέει

Μετά τη χθεσινή του κατάθλιψη και το μεθύσι του (μέχρι και ο Μελέτης τον λυπήθηκε) ο Κωνσταντής θα βρεθεί στο νεκροταφείο, όπου θα καταρρεύσει. Eκεί ακριβώς θα τον βρει ο Νικηφόρος. Και για πρώτη φορά θα του πει ξεκάθαρα τι έγινε εκείνη την νύχτα του φονικού του Γιάννου που δεν μπορεί να την βγάλει από το μυαλό του. Ο Νικηφόρος (απογοητευμένος από όσα συμβαίνουν και στη δική του ζωή) θα τον βοηθήσει να συνέλθει. Και σε λίγο διάστημα θα δούμε έναν άλλο Σεβαστό.

nekrotafeio konstantis

Μα τι κρύβει η Αντιγόνη;

Η Αντιγόνη την οποία από χθές έχουμε δεί να κάνει ένα είδος φλέρτ στον Δούκα Σεβαστό (μέχρι και ως Κλάρκ Γκέιμπλ από το «Oσα παίρνει ο άνεμος» θα τον χαρακτηρίσει), προσπαθεί να τον ξεμοναχιάσει και του δηλώνει πως όλα αυτά που κάνει για εκείνον είναι ένα παλαιότερο χρέος. Θα του αποκαλύψει ένα μυστικό που αφορά την δική της οικογένεια και την δική του και μάλιστα του δίνει κάποια γράμματα. Ο Δούκας σοκάρεται και βρίσκει στο πρόσωπό της μια ανέλπιστη σύμμαχο. Αλλά και αργότερα μια στενή....πάρα πολύ στενή φίλη.

Άγριες Μέλισσες: Εμφανίζεται η κρυφή ερωμένη του Δούκα ενώ η Ελένη κινδυνεύει να αποκαλυφθεί



Ουρανία και Κυριάκος στα πρόθυρα διαζυγίου

Ο Μπάμπης επιστρέφει από την εξορία στο Διαφάνι και ο Κυριάκος αισθάνεται αιώνια ευγνωμοσύνη στον Ακύλα. Αυτή η συμπάθεια θα του στοιχίσει όμως την συνεργασία με τη Βιολέτα με την οποία έρχεται σε οριστική ρήξη. Σε ρήξη ετοιμάζεται να έρθει και με την Ουρανία, μετά την πρόθεσή της να πάρει δάνειο και να βοηθήσει τον Σαραντόπουλο.


https://www.instagram.com/p/CUo13T5o2Ru/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι χωρίς υπερβολές θα φτάσει κοντά στο διαζύγιο, αλλά ο Μπάμπης θα είναι εκείνος που θα προσπαθήσει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ τους. Ένα Μπάμπης έτοιμος να μπει πια στην αντίσταση. Αλλαγμένος, θυμωμένος και πληγωμένος με όσα πέρασε στην εξορία.