Η πρώην γυναίκα του Ben Affleck αρραβωνιάστηκε: Η κοινή έξοδος με τη Jennifer Lopez

Πατούλια Κατερίνα
Η πρώην γυναίκα του Ben Affleck αρραβωνιάστηκε: Η κοινή έξοδος με τη Jennifer Lopez

H Jennifer αρραβωνιάστηκε και σειρά θα πάρει η έτερη Jennifer στην καρδιά του Affleck.

Ο πολιτισμός σε όλο του το μεγαλείο. Οι δύο Jennifer στη ζωή του Ben Affleck είναι στα καλύτερά τους κι αυτό φαίνεται.

Από το καλοκαίρι, ο δεσμός του Affleck και η επανασύνδεση μετά από χρόνια με την Jennifer Lopez μονοπωλεί τα φλας των παπαράτσι. Ο 49χρονος ηθοποιός έχει αποφασίσει να μην αποφεύγει τις κάμερες και τους φωτογράφους και να ζήσει αυτή τη φορά στο φουλ τη σχέση με την Jlo.

Η JLo κάνει ευτυχισμένο τον Ben Affleck: Η δήλωση του ηθοποιού για την επανασύνδεση

Από την άλλη, ο Ben παραμένει ένας δοτικός μπαμπάς στα τρία παιδιά που απέκτησε με την Jennifer Garner.

Αρραβωνιάστηκε η Garner

Κι αν ανησυχείς για το πώς βλέπει η Jennifer Garner τη σχέση του πρώην συζύγου της με την Lopez, να σου πούμε πως η 52χρονη φέρεται να έχει ήδη προχωρήσει στη ζωή της και να έχει αρραβωνιαστεί.


https://www.instagram.com/p/CVyzQtGlryy

Στο live που έκανε με την Judy Greer με την οποία είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά Από τα 13 στα 30, οι fans της Garner παρατήρησαν το τεράστιο μονόπετρο που κοσμούσε το δάχτυλό της.

Το Hollywood Life αναφέρει πως είναι πιθανό η 49χρονη ηθοποιός να δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της John Miller.
Garner και Miller είχαν χωρίσει τον Αύγουστο του 2020 κι ενώ οι φήμες τους ήθελαν να παντρεύονται αλλά αποφάσισαν να κάνουν μια επανεκκίνηση στη σχέση τους μετά από δέκα μήνες, τον Μάιο του 2021.

«Ο Jon έδειξε στη Jen πως δεν ενδιαφέρεται για τη δόξα και η Jen αγαπά αυτό το στοιχείο του. Είναι προσγειωμένος, δουλεύει σκληρά και έχουν μια δυνατή σύνδεση. Είναι και οι δύο γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους και ο Jon κόπιασε για να είναι ξανά στη ζωή της Jen».



Η κοινή εμφάνιση των Jennifer

Πάντως, καλή σχέση φαίνεται πως έχει η Jennifer Garner και με την Jennifer Lopez και οι δύο γυναίκες με τα παιδιά τους και με τον Ben Affleck έκαναν μαζί Halloween και ο φακός συνέλαβε τις οικογένειες παρέα.